Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Vodafone va renova Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare

Fundația Vodafone România și Asociația React vor renova Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, alături de alte centre din țară, printr-o amplă campanie desfășurată la nivel național.

Demarat în 2008, „O șansă pentru viață” a devenit cel mai mare program național de donare de sânge din România. Acesta a început cu o serie de acțiuni anuale de informare și educare în legătură cu importanța donării benevole și periodice, continuând cu mai multe campanii mobile de donare de sânge în locuri publice, în campusuri universitare și la sediul companiilor.

În 2014, programul s-a extins prin adăugarea componentei axate pe renovarea și dotarea cu echipament medical a centrelor de transfuzie. Centrul de Transfuzie Sanguină București, cel mai mare din România, a fost primul care a beneficiat de acest program, în 2014 și 2015.

Tot în 2015, în cadrul programului au mai fost renovate șapte centre situate în alte orașe din țară, iar în 2016 alte zece centre.

Parteneriatul dintre Fundația Vodafone România și Asociația React, va continua în 2017 cu modernizarea a 24 de centre de transfuzie sanguină din întreaga țară (Ploiești, Târgoviște, Galați, Deva, Satu Mare, Brăila, Miercurea-Ciuc, Reșița, Zalău, Râmnicu-Vâlcea, Baia Mare, Pitești, Botoșani, Alexandria, Craiova, Bârlad, Tulcea, Focșani, Piatra Neamț, Sibiu, Bacău, Câmpulung, Oradea și Timișoara). Opt dintre acestea, situate în Pitești, Câmpulung, Ploiești, Zalău, Satu Mare, Sibiu, Bârlad și Focşani, vor fi renovate, iar celelalte vor fi dotate cu echipamente medicale moderne.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Doamne ajută! E macabru cum arată acum, vopsit de parcă cineva ar fi stropit cu sânge pe pereți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.