Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Abonament la Untold pentru sătmăreanul cu cea mai mare medie la BAC. Primarul: ,,Sunt onorat să-l cunosc”

Surpriză de proporții pentru elevul sătmărean care a obținut anul acesta cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat. A fost luat în primire și premiat de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

,,Am dorit să îi fac o supriză tânărului absolvent al Colegiului Național “ Mihai Eminescu ” și astfel, cu sprijinul Telekom i-am oferit acestuia un abonament special la cunoscutul festival Untold care va avea loc între 3 și 6 august în Cluj Napoca.

Cu toate că, organizatorii festivalului au făcut o tradiție din a oferi abonamente gratuite elevilor cu medii de 10, am considerat că și media 9,93 ( cea mai mare din județul Satu Mare) este un rezultat deosebit și merită recompensat.

Cred că, Mihai Marcian este un exemplu pentru tinerii din generația lui și nu doar prin rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat, cât și datorită premiilor  obținute la Olimpiadele de Fizică și Matematică unde a reprezentat municipiul Satu Mare cu cinste.

Cu această ocazie, tânărul mi-a povestit că a fost admis recent la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică, chiar dacă în prima fază a fost tentat să studieze în Elveția. Mi-a povestit că a decis în cele din urmă să rămână aproape de casă deoarce este de părere că banii nu pot răscumpăra momentele pe care nu le-a petrecut alături de cei dragi.

La finalul întâlnirii i-am lansat invitația pe care o lansez tuturor tinerilor plecați să studieze în altă parte, ca după abosolvire să se reîntoarcă acasă pentru că avem nevoie de specialiști tineri cu ajutorul cărora să dezvoltăm orașul.

Sunt mândru și onorat să întâlnesc în orașul nostru din ce în ce mai mulți elevi cu rezultate deosebite și le urez succes tuturor pe mai departe!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

 

11 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Stai linistit matroz. Nu e’ ungur…. :-))))))

    • WOW Răspunde

      Nu e ungur, e pocait, deci nu merge la untold oricum. Taicasau e teparul Mihai Mihaita, putea sa-si cumpere un abonament singur din banii facuti de taicasau din zecile de tepe pe care le-a dat. O fi cumparat si notele stai linistiti, ca la noi orice si totul e posibil 🙂

  2. Norick 2 Răspunde

    Nu e ungur dar tu tot prost ramai.

  3. matroz Răspunde

    umbla niste neamuri proaste pe aici,de te doare mintea!!!

  4. Ruzsa Sándor Răspunde

    Alkoholista geci….

  5. CORNELIA Răspunde

    Felicitari ! un rezultat f. bun 😀 , inca un IT-ist care pleaca la Cluj , mult succes 🙂

  6. Jooj Norick Răspunde

    Jooj Norick da tu mare prost la tine este! Baga eu la mine sama ca tu mare rasist si idiot care esti un idiot nu schimbat la tine si ramas tot suspendat de copac. Tu persista in analfabetismul mioritic ca tare sade bine la tine, eu, prost fiind, ma simt jeniu vazand retardat ca tine care este un retardat rauuu dus cu o bucata de pluta. Mila, mila, mila la mine de tine este. Jaj jaj Norika! Saluuut Y! Jaaaj Y!

    • Norick Răspunde

      joooj pui de dac , da’ nu te-a bagat ma-ta inca in pat la ora asta ?? Ia-ti repede o ţâţă in gura si culca-te. Daca nu ai ce băga , apelează-mă cu încredere…. :-))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.