Ultima actualizare: ieri, 23:09
Locale

Ambrozia Primăriei cauzează alergii serioase sătmărenilor

După ce v-am prezentat problema unei familii din Satu Mare, care a semnalat o invazie de ambrozie pe terenul deținut de Primăria Satu Mare, tot mai mulți sătmăreni ne-au sesizat cu privire la apariția și extinderea acestei plante în mai multe zone din oraș.

Oamenii trag un semnal de alarmă în speranța că terenurile și spațiile acaparate de ambrozia vor fi curățate cât mai curând, având în vedere pericolul creat de cea mai alergenică buruiană din România.

,,Si pe strada Botizului e plin de ambrozia pe spațiul verde de pe marginea șoselei. Nu stiu daca cei de la Florisal o recunosc, dar stiu ca trebuie sa o taie”, spune unul dintre sătmărenii care ne-au contactat și trimis imagini pe adresa redacției.

,,Un alt caz de Ambrozie in floare cu care ne luptam de trei saptamâni. Sa se ia măsuri pentru tăierea si curățarea terenului”, sunt cuvintele unei sătmărence.

Trebuie precizat faptul că Primăria ameninţă proprietarii de terenuri cu amenzi de până la 2.500 de lei dacă nu îşi curăţă terenurile de ambrozie, în vreme ce spaţiile publice, de care răspunde municipalitatea, sunt acaparate de această plantă şi nimeni nu face nimic.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

 

Un comentariu

  1. boroz Răspunde

    Ambrozia mancarea zeilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.