Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Babanii de la DITL Satu Mare au luat şi anul trecut salarii de peste 13.000 de lei

Babanii de la DITL Satu Mare au luat şi anul trecut salarii de peste 13.000 de lei. Cu toate că de ani de zile se discută despre salariile uriaşe primite de şefii Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale, nu s-a făcut nimic. De abia după ce s-a introdus noua lege a salarizării, acestea vor fi diminuate, pare-se, nu cu mult.

În ultima ședință a Consiliului Local Satu Mare a fost votat un nou proiect privind salariile funcționarilor publici, dar acesta încă nu apărut în spațiul public.

Pentru a vă face o idee în privința traiului unor funcționari, am aruncat o privire pe veniturile de anul trecut a doi directori din cadrul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Satu Mare. Este vorba de directorul DITL Iosif Drimuș și de adjunctul aceleiași instituții, Dan Mirel.

Directorul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Satu Mare, Iosif Drimuș, a avut, în 2016, un venit anual de, atenție, 169.583 de lei. Adică aproape 170.000 de lei, sau un miliard și șapte sute de milioane de lei vechi! Asta înseamnă că șeful DITL a încasat lunar nu mai puțin de 14.000 de lei sau o sută patruzeci de milioane de lei vechi.

De cealaltă parte, adjunctul lui Drimuș, directorul cu numărul 2 al DITL, Dan Mirel, s-a putut lăuda în 2016 cu un venit de 157.982 de lei. Repetând același calcul, directorul adjunct al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Satu Mare a încasat anul trecut, în fiecare lună, circa 13.000 de lei.

14 comentarii

  1. Corina Răspunde

    Sunt si alti paraziti care te sfideaza si iau o caruta de banii tot la finantele locale nu numai astea doi comunisti care at trebuie shimbati.

  2. kakatzii Răspunde

    Ba bine ca noi plateam impozite ca prostii pe apartament si pe locul de parcare..faceti o socoteala …cati satmareni trebuiau sa plateasca impozitul pe cladire si autoturism sa asigure gunoaielor astora de la finantele locale salariile…ca deh nu doar ei incasau ci toti angajatii de acolo avea salarii de salarii…avortonii ..ba da ce aveti doua perechi de c..e…sau duhnitii de inteligentza..eu unul nu cred…noah sa mai astepte gabor sa mai platim impozite…cacat.

  3. 40 Răspunde

    Cu un impozit anual de 350 de lei(apt+masina)……40 zeci de satmareni cu taxele si impozitele locale platite pe an asigurau salariu pe 1 UNA luna doar a directorului …unde erau restul de acolo ….ca deh sunt destui angajati…..cu 12 luni/an * 40 de satmareni=480 de satmareni trebuiau sa isi plateasca impozitul ….sa aiba gunoiul asta salar intr-un an…ma dihorul valorezi tu cat 480 de familii din satu mare…criza economica si alte cele nu cred ca te-au afectat …si kereskeni se plange ca bugetul primariei se duce pe salarii…szia szia gaby..en tobet nem fizetek…

  4. Roman Răspunde

    De mai multi ani au asemenea salarii.

  5. y Răspunde

    Ca voi jmekerilor să aveți salariile astea o grămadă de sătmăreni trebuie să LUCREZE ! Cineva trebuie să și producă banii ăia.Că deocamdată încă nu s-au inventat pomii fructiferi care în loc de mere să rodească euro sau dolari.

  6. adi codi Răspunde

    Doar uitati va la poza de mai sus spune tot dar dl Mirel informator cu state vechi mai are si alte venituri si ciuguleli din alta parte sa va fie rusine DEMISIA .

  7. erik Răspunde

    De vina e cine le da asemenea salarii…desi le-au scazut…tot mari le au..oare de ce se face diferenta intre functionari?

  8. Garceafi Răspunde

    Fix pix…..pana sunt smecheri si se raporteaza la ce incasari decid ei, ca doar nu sunt fraieri. Si nici Gaborka nu e prost…ca doar are Saab,

  9. sm Răspunde

    Da, cineva a hotărât ca cei din finanțele locale să aibă salarii enorme. Raportat la ceilalți funcționari care sunt tot ai primăriei, cei de la finanțele locale au salarii URIAȘE !!! Pe cât de uriașe le sunt salariile, pe atât de nepoliticoși sunt ei cu cetățenii care le plătesc aceste salarii!! Să te ferească bunul Dumnezeu să ai de plătit vreo taxă sau orice altceva la finanțele locale din Satu Mare, că ești în pragul infarctului. Mereu ești tratat cu nervi, aroganță, lipsă totală de politețe, sunt foarte deranjați angajații de la finanțele locale când trebuie să lucreze cu cetățenii, adică atunci când trebuie să-și facă datoria pentru care primesc acele salarii enorme! De ani de zile cetățenii recalmă aceste lucruri, dar nimeni nu face nimic ca ele să se schimbe. Domnii directori își încasează în continuare salariile URIAȘE, desigur tot pe nervii noștri și tratamentul jignitor cu care ne primesc angajații lor!!!

  10. Uau!!!!!!!! Răspunde

    Chiar nu sunt alții ? că de ăștia……

  11. ilan Răspunde

    Adio prmare inca un mandat, da sa-i plateasca Tarr pe astia doi ca oricum ei fac tot orasul, in consecita tu ca primar si Tarr sunteti jupinii, dar timpul trece Gaboras…..

  12. Garceafi Răspunde

    Fix pix…..doare la basca pe primar. Ca doar e borat cu Tarr, si Tarr a dovedit ca Diicot joaca cum canta el.

  13. oliver Răspunde

    Deci Gabor sa intelegem ca tu ai devenit primar ca sa te imbogatesti? Dar fratetele meu sovin si betiv nu uita ca dosarul tau de la Dna Oradea exista, sau daca nu o platit Tarr si acololo

  14. Paul Răspunde

    Illes le-a dat salarii nesimtite la astia 2, Coica le-a mentinut si Kereskenyi le-a taiat. Bravo lui. Cel mai tare primar. Felicitari. ALta intrebare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.