Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Bișniță cu valută în Carei. Cum fixează prețul doi escroci din Timișoara. O careiancă a căzut în plasă

Doi timișoreni reţinuți de poliţiştii careieni  pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În  data de 11.04.2017,  Poliția Municipiului Carei a fost sesizată de către o tânără de 18 ani, din Ghenci, despre  faptul că a fost înșelată de două persoane necunoscute.

Verificărilor efectuate de  polițiști, au relevant faptul că în timp ce tânăra se afla la o casă de schimb valutar din Carei,  pentru a schimba o sumă de bani,  au abordat-o doi bărbați, promițându-i un schimb al banilor la un curs mai favorabil decât cel afișat la casa de schimb valutar. Astfel,  deși i-au promis acesteia în schimbul  sumei de 80.000 de forinți,  suma de  1200 lei, i-au  dat doar suma de 130 lei, după care au fugit.

În urma cercetărilor  efectuate de polițiștii de investigații criminale careieni și cu sprijinul polițiștilor arădeni, aceștia au reușit identificarea celor două persoane bănuite de comiterea înșelăciunii, ca fiind doi timișoreni de 40, respectiv   de 46 de ani.

Cei doi bărbați au fost reţinuți pentru 24 de ore urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de măsuri corespunzătoare.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.