Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Catargul va avea 48 de metri şi va fi amplasat în Piaţa Libertăţii

Schimbare de proiect. Catargul uriaş care trebuia să fie amplasat iniţial în Piaţa Romană va fi amplasat în Piaţa Libertăţii şi nu va avea o înălţime de 80 de metri ci de 48.

Col. Gheorghe Strâmb, cel care se ocupă de amplasarea acestuia, a precizat, pentru PortalSM, că s-a efectuat o expertiză a catargului cumpărat din Turcia, şi s-a stabilit că acesta poate fi amplasat fără probleme până la înălţimea de 48 de metri.

De asemenea, amplasamentul iniţial a fost schimbat, urmând să facă parte dintr-un ansamblu împreună cu statuia Eroului Necunoscut, ce a fost în centrul vechi al oraşului până în anul 1940.

Gheorghe Strâmb a cerut sprijinul autorităţilor pentru aceste două proiecte, în sensul acordării avizelor, precizând că toate cheltuielile vor fi suportate de către asociaţia pe care o reprezintă.

FOTO: Szatmar.ro – montaj cu prima variantă a catargului.

12 comentarii

  1. un cetatean Răspunde

    pensionarii o sa iasa la un protest pentru aceasta modificare.
    ei doresc neaparat 80 de metri.

  2. SANTA CLAUS Răspunde

    numai asta ne mai lipseste ….IN REST AVEM DE TOT….MEGALOMANIA NU ARE LIMITE !!!!!!!

  3. Academicianu Răspunde

    Ce am ajuns….se multumesc pensionarii cu jumatati de masura? O greva ceva domle, un protesc….ceva caschete zvarlite la prefect in curte, ceva jocuri de cuvinte cu javre si panselute? Chiar nimic? Sper ca macar va fi jumatatea mai groasa a catargului, asta asa….cu titlu de onoare. Ca altfel va mazilesc onor pensionarele si va faceti si de cacao acasa, ca pe langa ca e jumate mai e si subtire 🙂

  4. matroz Răspunde

    @acca :A aparut in peisaj un academician care pe langa ca scrie prost romaneste gandeste si cu sezutul!Mai nou i s-a pus pata pe pensionari!Nu se pot basii respectivii ca hop si mos tagarta academu isi da cu parerea!Oameni buni,bagati-l careva in seama,altfel se prapadeste mandria satmarului!Minte de bibilica si glumite de handicapat !

    • Academicianu Răspunde

      Matroaze….nu stiu de ce dar m-am gandit la tine si la onor comitetul de inititiva falic-cetateneasca citind articolul de mai jos…

      http://socialistul.com/pensionarii-din-romania-locul-intai-in-sondajul-uniunii-europene

      • matroz Răspunde

        @acaca:ma bucur ca academicienii crescuti pe malul batranului Somes,mai citesc!Prostii,dar inseamna ca mai au exercitiul vazului!Mi-am pierdut o groaza de timp sa inteleg prostii de acaca-initiativa falic-cetate…Omul ori e analfabet,ori prost,ori inca nu a coborat din copacul lui Darwin!Las-o nene,macane si te faci de rusinea pruncilor care mai deschid seitul-Am zis bine prietene academician ungur?

  5. Balamuc Răspunde

    Betivul colonel (r) Stramb in loc sa se bucure nu nu l-a investigat nimeni (inca) pentru infractiunile comise la fruntea ISU Somes vine cu traznai. Acesti “pensionari” sunt niste nesimtiti care iau pensii speciale militare si mai incearca sa-si bage in buzunar ceva (vezi PFA Stramb Gheorghe care este propus chiar de ISU sa faca studii pt evitarea incendiilor).

  6. Iuliu Maniu Răspunde

    DOAMNE AJUTĂ! Să facem ce avem obligația morală pentru cei ce au realizat UNIREA! Dacă stăm și ne uităm la fiecare papagal ce critică inițiative românești, înseamnă că nu înțelegem nimic din jertfa și geniu,devotamentul și onoarea lui Vasile Lucaciu, Iuliu Maniu, Vasile Goldiș,
    Gherghe Pop de Băsești, Octavian Goga și mulți alții. Sa facem ce trebuie să facem! Punct și spor la treabă.

    • escape Răspunde

      Am inteles Tovarasu Colonel (in rezerva rezervelor), SA TRAITI !

    • y Răspunde

      Ar trebui să citești din memoriile lui Alexandru Vaida-Voievod. După ce văzuse parlamentul de la Budapesta și fusese des la Curte la Viena ajunse deputat la București. S-a crucit la vederea noilor colegi de-ai lui. Asta am vrut cu asta defilăm. De sărbătorit Centenarul ar cam trebui dar eu am impresia că autoritățile centrale fac și nu-și fac treaba. În primul și în primul rând ar fi treaba lor și bineînțeles sub coordonarea lor. Am înțeles că și fondurile pentru pregătire au fost tăiate pe anul acesast. Dar când se vor da, toate la anul? Mă îndoiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.