Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Cine este bărbatul lovit mortal de tren între Medieșu Aurit și Apa. Ce spune Poliția

Primele informații despre bărbatul care a fost lovit în această dimineață de tren între localitățile Medieșu Aurit și Apa. Este un maramureșean de 64 de ani. Ce spune Poliția.

,,La data de 10.08.2017, în jurul orelor 05:45, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean de Poliție Transporturi Satu Mare au fost sesizați prin  apel  112 despre faptul că, între stațiile CFR Apa și Medieșu Aurit, jud. Satu-Mare, o persoană de sex masculin a fost accidentată de tren.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la kilometrul de cale ferată 24+900, trenul IR  numărul 6827-2, care circula pe relația Baia Mare – Debrecen, a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal un bărbat de  64 ani, din Baia Mare, care s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure.

Trenul a stationat  la fața locului, înregistrând o întârziere de aproximativ 120 minute.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul, iar cadavrul a fost transportat la SML Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Din cauza  accidentului produs, un alt tren, Regio 4311, care circulă pe relația Satu Mare- Baia Mare a staționat în stația CFR Medieșu Aurit, județul Satu Mare, înregistrând o întârziere de aproximativ 120 minute.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul P.P.T.F. Satu Mare în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Sursa IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.