Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

De Sfânta Marie, sute de polițiști vor fi cu ochii pe sătmărenii care nu respectă legea

Efective suplimentare de polițiști în stradă cu prilejul sărbătorii „Sfânta Maria Mare”. Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, sute de polițiștii sătmăreni vor fi în stradă, în acest week-end prelungit.

În contextul sărbătorii de „Sfânta Maria Mare”, în data de 15 august,  dată care este prevăzută de Codul Muncii ca sărbătoare legală în care nu se lucrează  şi având în vedere faptul că, anul acesta  se sărbătoreşte într-o zi de marți,  creându-se premisele legale pentru un week-end prelungit, se estimează un aflux important de persoane spre lăcaşuri de cult unde vor avea loc manifestări religioase precum și spre staţiuni turistice ori zone de agrement.

Sărbătoarea oferă ocazia unor comunități locale să organizeze manifestări cultural artistice. De asemenea, sărbătoarea determină un aflux mare de credincioși către lăcașurile de cult, cum ar fi cele din Bixad și Măriuș.

În acest sens, zilnic, în medie, peste 120 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și din alte structuri, vor fi prezenți  în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, premergător şi pe timpul desfăşurării manifestărilor publice preconizate pentru perioada 11 – 15.08.2016, în toate aceste locații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.