Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Fetiţă de 6 ani readusă la viaţă după ce s-a înecat la ştrandul din Satu Mare!

O fetiţă de doar şase ani a fost salvată miraculos astăzi, după ce s-a înecat într-un bazin din ştrand, nu a mai respirat şia fost resuscitată cu succes.

Fetiţa din Sătmărel a fost găsită în unul din bazinele ştrandului, fără suflare, deocamdată nu se ştie în ce circumstanţe.

Norocul ei a fost că asistentul medical de la ştrand, Marius Doru Matei, fost angajat la Unitatea de Primiri Urgenţe, a resucitat-o imediat, astfel că fetiţa şi-a revenit.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical care a preluat-o şi transportat-o la spital pentru investigaţii. Fetiţa este în afara oricărui pericol, dar a rămas internată la secţia Pediatrie.

“Fetiţa este sub observaţie la Unitatea de Primiri Urgenţe. I s-a făcut CT pulmonar, la torace şi cranian. Este conştinetă şi rămâne sub observaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian.

26 comentarii

  1. GB Răspunde

    Nu pricep ce au în cap
    Unii cand se duc la ștrand,
    Foaie verde nepăsare
    Ștrandu-i sigur și nu doare.

    Apa fie de oricare
    Că e ștrand sa baltă mare,
    E pericol iminent
    Ochii-n patru sau ciment.

    Fetița gata înecată
    Nea Matei o face salvată,
    De iera după părinți
    Azi boceau ca niște sfinți.

    Copilă nevinovată
    Tu plătești a lor erată,
    De au învățat ceva
    Te-or școlii a înota.

    Și-n final o mulțumire
    Asistentului cu zile:
    “Ai salvat și mai salvezi
    Nea Matei eu te stimez!”

    • Robi Răspunde

      Sa-mi bag p.. daca tu esti normal …

    • y Răspunde

      Eu cred că soția nu te lasă să vorbești acasă. Și bine face. Debitezi la rime ca un automat de cafea. Nu te plictisești de tine niciodată? Du-te la consult psihiatric. Versetele tale sunt absolut nepotrivite legat de această știre. @matroz ce zici, nu vrei să-l iei sub aripă ? Uite alt pacient pentru tine.

  2. y Răspunde

    Poate @matroz și @GB este unul și același.

  3. Matroz Răspunde

    @plecati toti acasa,intelectuali de marca ai Satmarului Y si norik-robert nu mai pot sa se manifeste.Detinatori ai adevarului din urbe,umplu pagina portalului,cu invective,catalogari,sovinism si rasism de cea mai joasa speta!Eu nu voi mai dialoga cu cretini rataciti pe malurile Somesului!Era Un distins cetatean care la asemenea manifestari,adauga invariabil:ZAT !,adica MARS POTAIE!

    • Norick Răspunde

      matroz-irina : Nu plange hombre , atata nu a mintit nimeni pe acest site ca si tine..Eventual ia-ti ceva batiste igienice pentru intretinere… ?
      Keep calm! (vezi ca nu-i pe ungureste ??)

    • y Răspunde

      Când vorbești de umplut portalul cu invective, rasism, șovinism etc. cred că te uiți mult și adânc în oglindă. Ești de-a dreptul obositor. Iar ca și catalogare tu ești un *******

  4. GB Răspunde

    Aoleu…și vai de mine!..
    Ce-am făcut nu se cuvine,
    Dar revolta mă cupride
    Câte ori văd un copil
    În pericol-
    Mă revolt la sfinți
    Și la ai lor părinți,
    Find-că nu-i normal
    Și nici prea moral,
    Grija și durerea în urmă
    S-o privim ca pe o scuză.
    Ce-am făcut, e făcut
    Copilul din mine nu a tăcut.
    “Mă închin”

  5. y Răspunde

    @norick, lasă-l în boala lui pe @matroz. El e convins de ceva legat de unguri ceva cu carnea de cal ținut sub șa etc. Oricum nu-l convingi. E cald, te enervezi, nu merită. Spune el că e tolerant și european, dar cunoaște doar noțiunea nu și conținutul. Nagyon sőtét szegény.
    PS Și dacă @matroz este supărat pe o țară cât jumătate din România dar cu o economie de 3 ori cât ea, pe mine acest lucru mă face mândru.

    • matroz Răspunde

      Te rog spune-i lui Norik-ca e preferabil taranul ,dobitocului!

      • y Răspunde

        Aici trebuie să-ți dau dreptate. Inclusiv bețivanul e un apelativ mai “light” pentru că beția până mâine trece. Dar haideți măi odată, nu aveți nimic mai bun de făcut decât să vă certați din orice. Nu sunt eu judecător de pace (békebiró pentru @norick)

        • matroz Răspunde

          @y:stiam ca ma pot baza pe tine pentru o impacare …Norik chiar nu are simtul umorului!E ca soldatul japonez din Guam,lupta si lupta si nu intelege de ce!
          Tu cam ai dreptate,numai ca nu discutam politica ci ajungeam acolo pentru Hant asta nu putea sa priceapa ca si ungurii pot Sa greaseasca!Are o marota cu COICA si-o freaca…Nu vad de ce nu as fi mandru ca sunt urmas al dacilor!Nu inteleg ce-I rau in asta!Saracu nu poate pricepe ca n-am motive sa fiu mai mandru ca el e ungur!De aceea pana Nu-si cere scuze,n-are rost sa mai discut cu el!???

    • Norick Răspunde

      @y : da , ştiu ca ai dreptate . Ceea ce mă deranjează puţin,este faptul,ca NICIODATĂ nu am dat motiv pentru atacurile lui @matroz. Eu nu fac politică , nu fac sport din ură , nu mă leg de nimeni. Eu doar răspund la unele întrebări , sau reacţionez la anumite întâmplări. Eu aşa am învăţat , ca nu trebuie să fim răi neaparat. Dar asta de multe ori crează conflicte , mai ales – ştim cu toţii – ca adevărul doare cel mai tare… :-))
      În rest vă doresc toate cele bune şi weekend răcoros şi fără evenimente neplăcute .
      P.S. cu ultimul lui mesaj a dat dovadă , ca nu numai de toleranţă şi de gândire europeană are lipsă , ci şi de maturitate… Altfel spus , este un pui de dac… 😉 (kutyaütő) 😉 😉

      • y Răspunde

        Asta așa e. Și eu sunt sătul că toată ziua trebuie să-mi cer scuze pentru faptul că exist. Trebuie să fiu foarte, foarte atent ce spun, cum spun și când spun. Pentru că unii abia așteaptă să mă taxeze să râdă de mine. Asta matroz n-are cum să priceapă doar dacă ar merge de ex. în Anglia și află pe propria piele cum este cu civilizația britanică și cuim este să fii minoritar. Adică noi românii, est-europenii în general, suntem și sub pakistanezi sau indieni.Problema este că eu pot să răspund la întrebări provocatoare dar mă obosește și este inutil. Mai bine toți dacii salvatori de țară ar trebui să se ocupe de țară pentru că nu ungurii o fură ci multinaționalele și asta pe față. Deocamdată în Ungaria străinii nu pot cumpăra pământ iar în România deja au cumpărat pe nimic județe întregi. Pentru că lozincile nu mai țin de foame tovarăși. Nici măcar în Coreea de Nord. Și faceți odată drumuri ca lumea pentru că este principalul motiv pentru care nu vin investitori ca lumea. Asta pe lângă birocrație.

      • JNorick Răspunde

        @y : . ☺️ ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.