Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO. A rezolvat problema indicatorului buclucaș. L-a mutat pe casă

Indicatorul buclucaș a revenit. După ce a făcut atâta vâlvă în urmă cu câteva săptămâni, celebrul indicator și-a făcut din nou apariția, cu toate că poliția a fost extrem de vehementă la adresa lui.

Mai exact, proprietarul acestei opere a fost somat să-și îndepărteze invenția, fiind chiar și amendat de polițiști. Oamenii legii i-au transmis clar omului că indicatorul este unul ilegal și că nu are ce să caute pe străzile din municipiu.

Toate bune și frumoase, omul nostru a îndepărtat indicatorul de lângă marginea străzii și a mutat-o…pe casă. Suntem curioși dacă noua găselniță este de data aceasta legală, sau polițiștii vor aplica o nouă amendă.

Un comentariu

  1. analfabeti "care sunteti" Răspunde

    “a îndepărtat indicatorul de lângă marginea străzii și a mutat-o…pe casă”
    un indicator, doua indicatoare. conform gramaticii limbii romane, cuvantul indicator este un substantiv de genul neutru, in consecinta, corect e “a îndepărtat indicatorul de lângă marginea străzii și L-A MUTAT …pe casă”
    vai mama ei de si de ore de limba romana. sau tu, stimate reporter/redactor sau cum te intitulezi, nu ai facut gramatica limbii romane in scoala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.