Ultima actualizare: ieri, 20:38
Locale

FOTO. Apă neagră furnizată de Apaserv. Fă baie dacă poți!

Apă neagră furnizată de Apaserv locuitorilor comunei Turţ. După ce au rămas fără apă, localnicii primesc acum o apă neagră, iar cei de la Apaserv ridică din umeri. Revolta oamenilor este că nu se pot spăla, la cele peste 35 de grade de afară.

Totul se întâmplă, bineînţeles, contra cost.

“De duminică la mine la bloc, etajul 3, nu a curs un gram de apă, iar acum așa curge. Suntem într-o situație critică. Ne-au întrerupt alimentarea fără a ne anunța de duminică iar celor de la etajul 4 de mai bine de o săptămână.

Ne aducem în bidoane și ne cumpărăm. Nu spălam, nici nu ne putem spală. La 35 grade și fără apă… Trăiască Apaserv”, ne-a transmis un bărbat din Turţ.

Totuşi, cei de la Apaserv le mai dau apă cu cisterna locuitorilor din blocuri. Deocamdată nu se ştie când se va remedia problema.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

3 comentarii

  1. Garceafi Răspunde

    Fix pix…..pana curge indemnizatia la nevasta lui Gabor e ok. Vorba lui…nespalatii oricum nu se spala

  2. Pop Adi Răspunde

    Asa merita au baie oseni pana mai ieri faceau in garla …..

  3. y Răspunde

    Nu știu și nu vreau să caut scuze pentru că nu am o părere bună despre ei, dar poate rețeaua internă a blocului este de vină. Și asta este treaba voastră nu a Apaserv-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.