Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Cremă de unt cu flori de mucegai, într-un supermarket din Satu Mare. Nu era expirat!

Experiență extrem de neplăcută, trăită de o sătmăreancă. După o lungă sesiune de cumpărături la un supermarket din Satu Mare, femeia s-a grăbit să pună pe masă câteva din produsele achiziționate și să pregătească cina. Doar că, în momentul în care a vrut să își hrănească copilul, a avut parte de un adevărat șoc. Unul dintre produsele cumpărate, o cremă cu unt, a conținut la suprafață și câteva flori de mucegai. Interesant este însă că produsul nu a fost expirat!

Femeia se plânge că se află la a treia experiență de acest gen și condamnă conducerea supermarketului pentru lipsă de reacție: ,,Este a treia oara cand cumparam produse alterate de la acest magazin. De fiecare data mi-au returnat banii si atat. Noi locuim pe strada Fragilor si pana la magazin sunt in jur de 5 km. Ma costa mai mult motorina”, a declarat satmareanca pentru PortalSM.ro.

Supermarketul în cauză se află pe drumul Careiului, sătmăreanca fiind extrem de revoltată de faptul că trebuie să parcurgă un număr însemnat de kilometri, mai ales în această perioadă cu trafic aglomerat, și să se întoarcă acasă cu produse alterate.

Menționăm încă o dată că produsul nu a fost expirat, dar în schimb serios alterat. S-ar putea ca întreaga vină să cadă pe umerii transportatorului, mașinile frigorifice dând foarte probabil rateuri, mai ales în această perioadă caniculară.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

9 comentarii

  1. y Răspunde

    Fă bine, citește conținutul, vezi minunățiile de E-uri și fă bine și nu mai cumpăra cremă de unt. Mai ales pentru copil. La mine în familie toate mizeriile astea sunt interzise și am copii mari. Peste 15 ani cel mic. Au înțeles că nu sunt sănătoase și gata. Inclusiv cola. Dar untul-unt ce are ?

  2. Bogdan Răspunde

    Ai impresia ca untul pe care il cumperi tu e 100% natural?Stai linistita ca in toate produsele sunt E uri.Nici laptele de vaca nu mai e natural.nu mai exista ninik natural.chiar si oameni de la tara folosesc ingrasamant si tot felul de substante.

  3. Bogdan Răspunde

    Ai citit articolul.ai vazut pozele doamna y?in articol scrie ceva si tu comentezi pe langa subiect.Daca nu ai ce comenta da un restart la calculator ca esti mai castigata.

  4. Bogdan Răspunde

    Stai linistita ca nici copilul meu nu bea cola ci doar apa plata si lapte de capra.

  5. Eu Răspunde

    Sunt transportator și știu la ce supermarket face referire doamna, e vorba de Auchan. Vă menționez că foarte multe din produsele pe care le cumpărați de la raft stau în soare afara in curte la recepție marfă. Sucuri, apă minerala, plata, conserve, pateuri, pufuleți, etc, etc. Eu i-am interzis soției mele sa mai cumpere ceva de la acest supermarket, deoarece când merg cu tirul la descărcat .

  6. BBT Răspunde

    Merge e bun !!! Pământul nu vreți să-l lucrați atunci păpați euri!!!!

  7. Marius Răspunde

    Aici nu vorba de calitatea produsului ,de cate E-uri are sau nu ,aici vorbim de vanzarea unor produse alterate, tinute la temperaturi ridicate ,in conditii improprii !!! Ar trebui sa sesizati OPC-ul ,e un atac la sanatatea cetateanului !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.