Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Grădina Romei, a doua zi după redeschidere. A mai căzut o creangă

Grădina Romei este în continuare pericol public? A doua zi după redeschiderea ei, şi un incident cu un copil rănit, a căzut din nou o creangă destul de mare.

Grădina a stat închisă mai bine de o săptămână pentru a fi îndepărtate crengile şi copacii ce riscă să cadă. Grădina a fost redeschisă sâmbătă, iar duminică, a doua zi, a mai căzut o creangă.

Primarul Kereskenyi Gabor a dat asigurări că, pe lângă curățenie, se vor tăia toți copacii uscați care prezintă un pericol pentru cetățeni. Decizia a fost luată după ce un copil a fost lovit de o creangă, care s-a prăbușit peste el. Minorul a necesitat îngrijiri medicale, a rămas inconştient, fiind transportat de urgență de către medicii SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe. La mai puțin de două zile de la deschiderea Grădinei Romei, un alt incident asemănător cu cel din urmă a avut loc în Grădina Romei – din fericire, fără victime de această dată. Un sătmărean a postat pe Facebook o poză cu o creangă prăbușită în Grădina Romei. Acesta atrage atenția sătmărenilor cu privire la riscurile care se expun.

Trebuie precizat că în câteva zile în grădina Romei va avea loc un eveniment de amploare, Zilele Partium, unde vor participa mii de persoane. Este Grădina Romei un loc sigur pentru aceşti oameni?

4 comentarii

  1. un cetatean Răspunde

    dupa cum se vede aceasta creanga nu este una uscata…probabil a cazut din cauza furtunii din seara de sambata.

  2. Alin Răspunde

    Trebuia grăbita deschiderea ca doar vine PARTIUM hei, ati uitat ca ala se sarbatoreste acolo. Siguranta nu mai conteaza.

  3. M Răspunde

    Wooow a fost furtuna si a cazut o creanga!

    Bravo mai jurnalistilor, maine ce articol veti publica?” Un porumbel a dat jos o frunza stand pe un copac”

    Mai cretinilor platiti din reclamele lui Coica, adica slugi legale ce sunteti, in alte orase furtuna a smuls copacii cu tot cu radacina, iar voi spuneti ca gradina romei e pericol public pt ca a cazut o creanga?

    Chiar asa prosti ne crrdeti? Va faceti idioti cititorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.