Ultima actualizare: ieri, 16:55
Locale

FOTO. Parcurile și alte spații verzi din Satu Mare, pe post de dormitor

Parcurile sătmărene, o oază de liniște, numai bună pentru un somn adânc. Spațiile amenajate de municipiul Satu Mare se pare că au devenit proprietatea absolută a oamenilor fără adăpost, ori a celor cu prea multă ,,tărie” în ei, care nu se sfiesc să acapareze cele mai frecventate locuri de către sătmăreni și să-și amenajeze câte un culcuș în toată regula.

Aceste imagini au fost surprinse ieri, ziua în amiaza mare, în cartierul Micro 15. Doi cetățeni, probabil mahmuri după o întâlnire de pomină cu Bachus, și-au amenajat un dormitor în parc și și-au văzut fără nicio problemă de somn.

La văzul acestor imagini, întrebarea este următoarea: Există vreo autoritate disponibilă să ia măsuri cu privire la această problemă? Sau ar trebui înființată de urgență Poliția Parcurilor?

3 comentarii

  1. :)) Răspunde

    Aceste imagini au fost suprinse în ieri

  2. Gigi Răspunde

    Rusineeee!!!

  3. Ica Răspunde

    Ce vă uimește? Aleea și parcul din fața SJU este plin de boschetari beți, murdari și agresivi. Polițiștii locali trec pe lângă ei și cam atât. Oricum e de toată jena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
S-au împărţit banii pe cultură: Balul Bobocilor primeşte finanţare, dar o carte lansată la Viena şi Berlin, nu!

Consilierii judeţeni au împărţit banii pentru ONG-urile din domeniul culturii. Imediat au şi început să apară contestaţiile, fiind o serie...

Închide