Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Vă amintiţi de această plombare? Primăria a pus piciorul în prag

Primăria a refuzat preluarea lucrărilor de plombare a carosabilului de le str. Ştefan cel Mare, după ce firma responsabilă efectiv a făcut o lucrare de mântuială.

Am prezentat cazul astupării gropilor de pe str. Ştefan cel Mare, în urma intervenţiei la reţeaua de gaze, încă din luna iunie.

Primăria a anunţat astăzi că a cerut refacerea lucrării.

“Poate ați sesizat: s-a decopertat carosabilul pe strada pe str. Ştefan cel Mare deoarece lucrările efectuate de E-ON Gaz au fost de proastă calitate! NU le-am preluat, ci am somat firma să le refacă. Poate aşa au fost obişnuiţi până acum un an, dar s-a terminat! Cei care fac lucrări de investiții în utilități au obligația să aducă zona de intervenție la starea inițială. Şi nu în bătaie de joc! Este un disconfort temporar pentru cetățeni, dar ne ținem ferm de promisiune: NU preluăm lucrări de proastă calitate”, au transmis reprezentanţii primăriei.

23 iunie 2017, PortalSM – Firma responsabilă de reparaţia str. Ştefan cel Mare din municipiul Satu Mare şi-a găsit să astupe gropile efectuate în carosabil după intervenția celor de la Electrica tocmai în timpul ploii torențiale de astăzi.

Conform martorilor, înainte de ploaia torențială de azi dimineață muncitorii au pus în gropi o mixtură, dar aceasta a fost spălată imediat. Ploaia abundență a făcut ca cimentul din mixtură să ajungă în sistemul de canalizare, iar în gropi să rămână mai mult pietriș.

Cu toate că au văzut ce s-a întâmplat, după ploaie, muncitorii, aparţinând unei firme din Baia Mare, şi-au continuat treaba până la capătul străzii.

6 comentarii

  1. Garceafi Răspunde

    Cata efervescenta….da nu putea iesi un pic primarul, chiar si in starea asta euforica, pana la pod…..sa stea de vorba cu alegatorii? Asa, din varful mausului face pe eroul, probabil isi face omaginea pt partiumbuly….

  2. ovi Răspunde

    Si oare cu strada Rodnei cum ramane?
    Caci dupa lucrarile executate pe aceasta strada carosabilul este varza, iti rupi masina si tot la fel si la intersectia de la Piata de vechituri.
    Cine raspunde de receptia acestor lucrari?

  3. Garceafi Răspunde

    Pe Lucian Blaga ramane asa? Inchis pe jumatate? Sau doar pana revin muncitorii din vacanta?

  4. Dragfi Răspunde

    pe Digului au decopertat o portiune de drum de vreo 2 saptamani si asa a ramas de atunci. Eu nu inteleg de ce au mai decopertat? ca sa nu se poata circula decat pe un sens? mai bine il lasa asa si il scoteau inainte sa asfalteze. Ce soi de lucru e asta?

    • y Răspunde

      Explicația este că e aceeași firmă din Zalău care tot așa nu lucrează pe podul Decebal. Bătaie de joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.