Ultima actualizare: azi, 21:55
Locale

FOTO&VIDEO. Apelul Primăriei către pietoni: Respectaţi indicatoarele de la Burdea!

Primăria Satu Mare a transmis astăzi un comunicat prin care roagă pietonii să respecte indicatoarele de la Burdea, adică să nu rişte trecând trecerile de pietoni desfiinţate. Primăria recomandă sătmărenilor să folosească trecerile din apropiere, aflate la circa 150 de metri distanţă.

Redăm comunicatul Primăriei:

“După consultări cu conducerea Biroului Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale şi a mai multor specialişti, Primăria Municipiului Satu Mare a luat decizia de a amenaja un sens giratoriu în intersecţia de la Burdea. O firmă specializată a făcut măsurătorile necesare, iar sensul giratoriu a fost amenajat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Este o măsură cu caracter temporar, agenți de Politie supraveghează traficul rutier în intersecție iar semafoarele funcționează pe intermitent.

Informație importantă pentru pietoni
: ca urmare a acestei decizii, trecerile de pietoni din această intersecție au fost temporat desființate. Pe fiecare latură a intersecției, la circa 150 de metri distanță există trecere sigură și semnalizată pentru pietoni: pe strada Careiului la magazinul Kaufland, pe bulevardul Octavian Goga în fața bisericii ”Nașterea Maicii Domnului”, pe bulevardul Cloșca în dreptul bisericii ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” iar pentru a nu trece intersecța în cel mai aglomerat colț se poate folosi traseul de sub podul Decebal, ocolirea fiind de circa 200 de metri. Rugăm cetățenii, pietoni și conducători auto să respecte semnele de circulație și le mulțumim pentru înțelegere”.

3 comentarii

 1. parearea mea Răspunde

  Si cati ani de zile va fi nevoie de aceasta intelegereceruta de Primarie???? Firma care se face vinovata sa angajeze 100 de muncitori care sa efectueze lucrarea cat mai repede cu putinta. In contracte de executare a unei lucrari acest termen nu se trece? Satmarenii vor avea parte de acest nou haos mai multi ani?

 2. amygos Răspunde

  Vă rog să folosiți trecerea de pietoni prin cimitir :)))

 3. Lili Răspunde

  Poate recomandă primăria și taximetriștilor să respecte legislația rutieră în haosul de la Burdea!
  Dar trecerea de pietini de la Gospodarul de ce nu o desfințați când există una la Crinul și alta la fostul Cec?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vin furtunile. Cod galben pentru Ţara Oaşului

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de furtuni pentru mai multe localităţi din zona Ţării Oaşului. În intervalul 20...

Închide