Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

GALERIE FOTO. Redeschiderea Grădinii Romei se amână. Kereskenyi Gabor a analizat situația lucrărilor

Astăzi primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu specialiștii din cadrul insituției au făcut o verificare a situației lucrărilor, înainte de a lua orice decizie privind redeschiderea Grădinii Romei.

S-a constat că, deși în ultima săptămână s-a muncit intens pentru curățarea copacilor și tăierea crengilor uscate și rupte de furtuni, mai sunt necesare câteva zile pentru punerea în siguranță a zonei.

Primăria îi roagă pe cetățenii municipiului Satu Mare care așteaptă cu nerăbdare redeschiderea Grădinei Romei să manifeste înțelegere până la finalizarea curățeniei și a toaletării copacilor.

Primăria municipiului Satui Mare a luat decizia de a închide Grădina Romei  pentru a verifica starea copacilor, în urmă cu șapte zile.

10 comentarii

  1. Ķánya Kálman Răspunde

    Foarte bine face.Inainte de a semna deschiddrea Grădina Romi verifică personál si decide la fata locului.Nu trebuie să ai increde totală in nimeni niciodată.!!!!!!!

  2. Unu Răspunde

    Șobolanii? mișună

  3. Aris Totel Răspunde

    Ok,e normal sa se faca toaletarea acestor copaci batrani,mai ales ca urmeaza ”Zilele Partium” unde o sa concerteze legendarii trupei Omega !!Sa nu ne facem de ras,sa se rupa vreo creanga de copac uscat in capul cuiva !! Inca o chestie,poate de luat in seama de primarul Kereskenyi.Fostul lac Pescarus,cu putin efort,ar putea deveni locul pentru viitoarea sala polivalenta+parcarile aferente,pentru ca de zeci de ani aceast teren sta nefolosit,si sunt zeci de hectare de teren aflat la doi pasi de centrul orasului ! Domnule primar.impreuna cu consilierii, verificati acest loc,pentru ca e pacat sa stea nefolosit !!!

    • Norick Răspunde

      Ai dreptate ! Insa am 2 mici mentionari : Omega nu da concert in Gradina Romei , iar lacul Pescarus nu are o suprafata de “zeci de hectare”. In rest sustin cele de mai sus … ,-)

    • X Răspunde

      Ce lac, ce pescarus, direct pe groapa de gunoi sa facem sala. Acolo avem sute de hectare si ii ecologizat.

    • y Răspunde

      Din cunoștiințele mele terenul aparține de biserica romano-catolică. Și la faza asta e mai greu. Nu cred că cedează terenul dacă au ei ceva idei pe viitor cu respectivul teren. Plus că e foarte bine poziționat pentru ceva investiții unde iese și un bănuț.

  4. 123 Răspunde

    Doamne fereste ce ii cu Gradina Romei, nici nu poti intra bine ca e plin de cacat de ciori.
    Domnule primar ar fi bine sa faceti si ceva in legatura cu asta, noi vrem un parc ordonat.

    • y Răspunde

      Ce vrei, cioara este specie protejată. Problema este că ar trebui să contăm și noi, nu numai când e vorba de taxe și impozite.

  5. justin Răspunde

    si cum e sanatatea copilului accidentat ?
    gunoaielor!!! bine ca taxe ilegale tot mai luati dar ca sa va faceti treaba trebuie sa se nenoroceasca un copil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.