Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

GALERIE FOTO. Restricții de circulație la Crinul. Se construiește sensul giratoriu

Municipiul Satu Mare se transformă într-un șantier în toată regula. După închiderea podului Decebal, circulația se restricționează și la intersecția Crinul. 

Muncitorii pregătesc terenul pentru începerea lucrărilor la sensul giratoriu: au început să monteze mijloacele de semnalizare rutieră. Astfel, intersecția Crinul se va transforma într-o zonă restricționată în următoarea perioadă, șoferii fiind nevoiți să circule cu mare atenție.

Construirea sensului giratoriu va dura aproximativ o lună, iar pentru ca lucrarea să fie făcută ca la carte, muncitorii vor face săpături la un metru și jumătate adâncime. Începând de mâine, marți, 8 august, circulația în intersecție va fi dirijată și de către polițiști.

Amenajarea sensului giratoriu este parte a proiectului SC LIDL România care se află în faza de construcție a noului magazin. Toate costurile privind construcția noului sens giratoriu sunt suportate de către investitor.

19 comentarii

  1. Calin Răspunde

    Toate lucrariile facute fara gandire si fara cap…adica cu cap sovietic.
    Indiferent cine a semnat..cine a dat ordin..asa ceva nu se poate.
    Se va paraliza orasul!!
    Sigur!!

  2. Pop Adi Răspunde

    Asti-a sunt niste nenorociti cand e trafic mai mare inchid podurile asa cum lor li se rupe de orasu asta asa si mie mi se rupe de vot ….ultimu oras la toate capitolele in armata habar naveau unde e satu mare?????

    • escape Răspunde

      E august, perioada de concedii, vacanta scolara….. dupa capul tau cand trebuia sa fie efectuate aceste lucrari? Dupa 15 septembrie? Ce berbeq esti….

      • x-ulescu Răspunde

        Dar se poate sa nu faca lucrari la ambele poduri in acelasi timp ? ..dar pentru asta trebuie cineva sa si gandeasca !

    • y Răspunde

      Într-o țară normală lucrări de infrastructură se fac vara când lumea este plecată în concediu. Repet, într-o țară normală. Acolo pleacă toată lumea, se odihnește, orașul este gol. Nu, la noi vin acasă toți cretinii, barosanii, jmekerii cu mașini închiriate ca să facă pe deștepții și să-ți fută creierul cu claxonatul lor și cu băgatul în origini pe stradă toată ziua. Trebuie săracii să se descarce undeva, că acolo unde sunt rabdă 11 luni. Că acolo nu e voie. Vin acasă dar își cam pierd creierul pe drum. Sau poate nici nu au avut unii. La noi din această cauză nu se poate. Iarna iar nu se poate. Asta e.

  3. misu sava Răspunde

    Cata prostie, cum sa faci sens giratoriu la rampa podului ???? Cine este in comisia de circulatie? N-am mai vazut asa ceva nicaieri in tara si in Europa
    Cine a facut studiul de impact asupra traficului si cine la avizat?
    Ce cauta Albu acolo ?

    • Norick Răspunde

      Misule , tu ori n-ai trecut inca peste granita , ori te faci pe prostu’. Cum adica n-ai vazut asa ceva nicaieri cica in Europa ??? Daca ai internet , de ce nu bagi pe harta si studiezi putin cum este circulatia in orasele mari ??? Cred , ca ramai afis…;-) Vorbesc de orase mari si nu de genu’ SM.
      Lasati tam-tamu’ asta ieftina de mai sus dupa finalizare… Apropos ce mare gargara ati facut si la reorganizarea semaforizarii din zona respectiva – si dupa finalizare nimeni nu a fost in stare sa spuna: “ei bine se pare ca functioneaza …” ;-)))))

      • y Răspunde

        @norick de fapt ar trebui explicat la @misu sava că nu cu sensul giratoriu este problema ci cu regulile de circulație în sensul giratoriu. Eu sunt sigur că va funcționa. Problema este cu posesorii de carnet de conducere (intenționat nu am spus șoferi) care au obținut permisul la loz în plic.

    • asder Răspunde

      misule, cu caruta oricum nu poti intra in sens, degeaba te ambalezi.

  4. Sathmar Răspunde

    Doar o intrebare. Daca se fac aceste lucrari in timpul scolii va fi mai bine?

  5. Pop V Răspunde

    Ostentativ primarul Kerekeny si vicrprimarul Albu restrictioneaza cele doua zone ale orasului dar nu stiu de ce in perioada asta cand vin sarbatorile Sfintei Marii ! Conduce orasul UDMR si PNL si vor sa arate ca se lucreaza .In zona Golescu nici nu se lucreaza deloc aplicat , Bataie de joc la satmareni !

    • Țăranu' ateu Răspunde

      Da’ cine pielea p.lii este și târfa asta de-i zice sfântă?!?? Bag io p.la, adânc, în sufletul sfintei voastre marii! Mutați-vă moscheea-n altă parte, berbecilor! F.tă-vă cristos mormintele!
      Blestemată fie biserica voastră și toți popii care slujesc în ea, acum și-n vecii vecilor! AMIN!

      • liviu Răspunde

        bine punctat.
        Cica vin sarbatorile sfanta lui Peste. :))) ce glumet e pocaita.

      • I Răspunde

        Sfânta Fecioară Maria, ca una care s-a învrednicit de cinstea excepțională de a naște cu trup pe Fiul lui Dumnezeu și Mântuitorul lumii, este venerată în cultul ortodox ca cea dintâi și cea mai mare dintre toți sfinții, fiind ‘Mai cinstită decât heruvimii și mai preamărită fără de asemănare decât serafimii” . De aceea, cinstirea care se dă Mariei în creștinism (ortodox, catolic, anglican) se numește în termeni teologici iperdulie sau supravenerare (sau preacinstire). Prin blestemul tau te blestemi tu pe tine însuți și pe copii tai până la al patrulea neam. Dumnezeu să-ți lumineze mintea !!!

  6. Cetatean Răspunde

    Niciodata nu sa inteleg pe unii..daca se face ceva pt oras ii bai daca nu iar ii bai..oricum ar fi numai de comentat puteti..asta e ii greu sa multunesti pe unii, ba chiar sunt oameni care niciodata nu o sa fie multumiti in nicio situatie..asta e ii greu momentan traficul in oras dar trebe sa o suportam..sunt sigur ca dupa termimarea lucrarilor traficul o sa fie si mai fluid decat pana acuma, dar pentru unele persoane si asta o sa fie o “problema de comentat”

  7. gabi Răspunde

    Am si eu o nelamurire, trecerile pietonale de la sensul giratoriu vor fi semaforizate sau pietonii vor bloca circulatia ?

    • Unu' Răspunde

      Trecerile pietonale sunt defapt treceri pentru pietoni! și în prima fază NU vor fi semaforizate! Mi capisci?

  8. Unu' Răspunde

    Mă gândesc cu groază la Duminici și la sărbători, când văcuțele domnului vor merge la moschee să se-nchine domnului și vor uita complect de civilizație și de regulile de circulație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.