Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Pataki Csaba: ,,Protestul medicilor a fost regizat. Nu există criză de medicamente la Spitalul Județean”

Lovitură de teatru. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat astăzi, miercuri, 2 august, în cadrul unei conferințe de presă, că protestul medicilor care a avut loc în această primăvară, nu a fost altceva decât o piesă de teatru. Șeful județului spune că totul a fost regizat, la spital neexistând nici acum, nici în ziua protestului, vreo criză majoră care să ducă la vreun protest.

Atât președintele Consiliului Județean, cât și conducerea spitalului afirmă că nu poate fi nicidecum vorba de vreo criză de medicamente la unitățile spitalicești din județ.

Șeful județului a mai afirmat că în urma jocului actoricesc din primăvară niciun pacient nu a avut de suferit.

3 comentarii

  1. Lola Răspunde

    Asta da, tupeu jegos!

  2. Domnu Doctor Răspunde

    Draga Lola nu asta este tupeu jegos ! Stii ce este jegos? cand domnul DOCTOR pop raul alexandru este de garda la UPU Satu Mare ! Trei luni zilnic am fost la spital la nici o sectie nu a trebuit sa cumparam medicamente inclusiv scutece se dau ! chiar ,daca pacientul are 92 de ani ! Singurul om care nu are ce cauta la Spitalul Judetean este domnul doctor pop raul ( intentionat am scris cu litere mici) acesta nici macar om nu se poate numi!

  3. Lili Răspunde

    “Regizorul” a plecat sau mai este platit inca din banii contribuabililor domn presedinte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.