Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Podul Decebal a fost închis! Circulație îngreunată în următoarele săptămâni

Podul Decebal a fost închis…din nou. O nouă serie de lucrări încep la intersecția Burdea, la urcarea pe pod, iar astfel în această dimineață circulația afost închisă parțial.

Așa cum PortalSM va informat în cursul zilei de ieri, partea de urcare a podului, zona stației de autbouz Burdea a fost închisă, circulația desfășurându-se pe o bandă improvizată pe mijlocul podului, circulația fiind restricționată pe o porțiune de 200 de metri.

Astfel, în următoarea lună, pe podul Decebal se vor efectua lucrări de înlocuire a asfaltului și de refacere a traseului rutier.

Întreaga lucrare, care constă în refacerea podului pe ambele părți, va dura mai bine de o lună de zile, finalizarea fiind estimată undeva în data de 15 septembrie.

3 comentarii

  1. Radu Alexe Răspunde

    Edilii nostri (primar, viceprimari, city manager, consilierii lor, etc… ) sunt demni de cartea recordului la tâmpenie si măsuri anticetatenesti ! Oare nu se puteau face aceste lucrări in luuuuungaaaa perioada in care au ținut podul in reparații ? Au ales luna August, luna cu aglomerație maxima pentru aceste lucrări ? Chiar ca ne meritam soarta !

  2. Coco Răspunde

    Rusine !!!

  3. Norick Răspunde

    Acuma se poate economisi niste bani. Peste 50 de grade se topeste singur asfaltul… :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.