Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Soția îl poate ,,ruina”. Polițistul agresor așteaptă bunăvoință din partea nevestei

Polițistul care și-a agresat soția în curtea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, se vede pus într-o situație mai mult decât dificilă. Ambulanța îi dă credit femeii, pe când Poliția poate să îl taxeze foarte serios pe agresor.

Inspectoratul de Poliție Județean spune că, deși polițistul se afla în afara programului, soția acestuia poate face o sesizare penală, iar totul poate degenera în luarea unor măsuri pe latură penală.

Așadar, polițistul agresor se află în acest moment la mâna soției sale, aceasta din urmă având două posibilități: să își scape soțul din ,,ghearele” unei situații de-a dreptul drastice, ori să îl ,,îngroape” definitiv cu o plângere care i-ar păta definitiv uniforma de polițist.

 

26 comentarii

  1. Zoli Răspunde

    Urgent măsuri drastice față de acest personaj. Este inadmisibil aşa ceva, mai ales că poartă uniforma statului, pătează imaginea şi credibilitatea unei instituții. Ruşine!!!

    • Ana Konda Răspunde

      …ia nu fi tu atat de categoric !!Cine esti tu sa judeci ?! Oamenii se mai cearta,se impaca,si sa nu-mi spui mie ca, daca intamplator esti insurat, tu n-ai avut niciodata conflicte in familie, ori poate esti vreun ”fan pomohaci”?!

      • boa Răspunde

        Bai anakonda tu ești chiar prost sau proasta conflict în familie înseamnă să îți lovești sau bruschezi partenerul de viata ,dă-l dracului ala are nevoie de consiliere pshica

    • codruta Răspunde

      Trimite-l dracului după gratii de nebun.

  2. corect Răspunde

    dc il insala o bataie buna si apoi divort,asta merita panarame de sotii ca respectiva

    • Diana . Răspunde

      Imi pare rau ca sunt “barbati” ca si tine “domnule corect”. Defapt voi va numiti animale salbatice. Cum sa dai intr-o femeie dobitocule?! Sunteti niste porci sa va fie rusine celor care dati in femei

    • Diana . Răspunde

      Si apropo de aia inseala sarmana femeie ca are un animal ca si tine langa ea?

      • y Răspunde

        Da și mormota …..știi tu cu ciocolata. Nu pot să fiu de acord cu @corect dar mai sunt și nimfomane, știi ?

  3. pcr Răspunde

    sasi rezolve prb acasa,ESTE UN PERICOL IN UNIFORMA,SA FIE DAT AFARA DIN POLITIE

  4. Cert Răspunde

    Astfel de situații sunt inadmisibile. Astfel de oameni dacă-i putem numi aşa nu au ce căuta în instituțiile statului precum Poliție sau Ambulanța. Oalele şi problemele se spală şi se discută acasă nu cum s-a întâmplat aici. Jalnic.

  5. Corect Răspunde

    Care e problema d-na Diana, ești cu musca pe căciulă?dc nu-l mai vrea să divorțeze și apoi poate umbla cu toată armata.barbatu tău dc l-ai înșela te-ar felicita,sau mai știi v-ați băga la un menaj au trois?

  6. Corect Răspunde

    Apropo, vorbește frumos,se vede ce educație ai

  7. Smecheruy Răspunde

    Mai fratilor voi ori sunteti prosti ori va faceti mona raul asta trebuie dat afara din POLITIE iar de ea nu vorbiti asa ca e curva ca nu stiti povestea lor asa ca animalu ala de agent de politie ar trebui dat afara si tu teodora sa divortezi de el sa ii faci plangere penala ca astia in loc sa il dea direct afara pe magaru ala de mona raul asteapta sa mai faca o prostie parca nu a facut prosti care sefi lui nu stie vai vai ia urmati voi ca sefii a poitiei Rutiera activitatea lui raul si comportamantu ca deja enerveaza lumea ai avut noroc ca nu team vazut cand ai dat in saraca fata ca iti spargeam dinti mai politist magar ce esti

  8. marcel Răspunde

    Il cunosc foarte bine pe Raul, nu cred ca ar face vreun rău nimănui, mai ales sotiei sale pe care stiu că o iubeste foarte mult. de asemenea si sotia lui stiu ca este o fata serioasă. Sper si doresc să treacă cât mai repede peste acest incident care se datorează numai acelei directoare UPU, care a reacționat fără niciun tact. În legătură cu anumite femei repet anumite femei sunt zdrențe .

    • părere Răspunde

      Şi mie mi s-a părut că se jucau de-a ,,prinselea”.Cred că-i făcătură la mijloc.

    • Marcel Răspunde

      faptul că Raul a strâns atâtea comentarii ,,elegante” denotă că si-a făcut datoria ca si politist si ca toti contravenientii si infractorii la regimul circulației profita de anonimat si posteaza rautati. Felicitari .

    • Intrebare pentru ''purcel'' Răspunde

      …de ce-ti folosesti diminutivul in locul numelui ?

  9. varga Răspunde

    Cine o cunoaste stie ce fel de fata e….

  10. Doar eu Răspunde

    Acest mona raul este un ipocrit,un măgar
    Mereu își dă aere în timpul serviciului
    Ar trebui dat afară ,asemenea oameni nu merită să îmbrace uniforma poliției.
    Este o rușine pt. Instituție.
    Sunt de acord că toată lumea are probleme dar ți le rezolvi acasă nu în văzul tuturor.
    Părerea mea este că el are probleme psihice

  11. Unu Răspunde

    Mda, vai şi amar ce a ajuns lumea asta. Strigător la ceruri.

  12. WilliamCoy Loong Răspunde

    Pai si normal…la cate curve sunt in Satu Mare,curve imputite la ce va mai maritati?!

  13. unu Răspunde

    sunt foarte curios und eo sa il vad pe attila draga de acum incolo tot inganfat cu radarul sau ca bacter sa caute prin beciurile de la blocuri boschetarii 🙂 asta depinde de tine comandante 🙂

    • unu zero Răspunde

      de-asta nu mai poti tu??ti-a ”tras-o” mona la buci si acum vrei sa-l vezi bakter???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.