Ultima actualizare: azi, 13:16

Locale

Un nou accident fatal în Satu Mare. Biciclistă lovită mortal de o mașină

O biciclistă a decedat în urma unui eveniment rutier în localitatea Băbești

În cursul zilei de 02 august, în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului Rutier  au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier,  produs în localitatea Băbești, soldat cu decesul unei bicicliste.

În fapt, un bărbat  de 40 ani, din  localitatea Turț,  conducând  un autoturism pe DJ 109, a surprins şi accidentat o femeie de 73 ani,  din localitate, care în calitate de biciclistă, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers la un viraj la stânga. În urma impactului, femeia a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Oare cu ce viteză se deplasa șoferul, de nu a putut evita impactul?

  2. vasi Răspunde

    Cand face viraj stanga, de pe partea dreapta a carosabilului,fara asigurare, (ceea de fapt se intampla – multi cred ca sunt cu bicicleta in curte, sau pe camp, pot face ce manevre le taie capu’) biciclistul fiind la 10-15m de masina, si la 50 la ora n-apuci sa franezi fara sa-l lovesti! La varsta aia o lovitura cu capul de asfalt e fatala, chiar si daca se dezechilibreaza si cade singura de pe bicicleta. Nu ca tin partea soferului; prin zona rar se circula cu viteza legala. Un accident nu are niciodata O SINGURA cauza; intotdeauna sunt mai multe cauze ( de ambele parti) care in final duc la accident.

  3. parearea mea Răspunde

    Dar si un examen simplu de obtinere a carnetului de biciclist este foarte necesar: intrebari simple, dar care sa te ajute sa faci deosebirea intre sosea si curtea casei. Pe sosea este periculos, dar cine crede??

  4. JANOS Răspunde

    NU FOTOGRAFIA ASTA A FOST ACOLO SI UNDE SE STI CA A VRUT SA SE INTOARCE IN STANGA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.