Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

UPDATE FOTO. Accident la Dallas. Cinci răniţi, trei maşini avariate

UPDATE. Accident la Dalas. Polițiștii rutieri negreșteni au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier  produs în data de  26.08.2017, în jurul orei 20.10, în fața localului Dallas  din Negrești Oaș.

În fapt, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani din Bixad conducând un autoturism pe strada Ion Creangă din localitate,  pe fondul unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un autoturism care efectua o  manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, condus de un bărbat de 33 de ani domiciliat în Bixad. Din impact, autoturismul care a efectuat depășirea neregulamentară a fost  proiectat într-un alt autoturism, parcat  în afara părții carosabile.

Coliziunea a avut ca urmare rănirea conducătorului auto și a doi pasageri ai   autoturismului care a provocat incidentul, a conducătorului auto al celui de-al doilea autoturism dar și a unei femei de 47 de ani, care se afla în calitate de pieton poziționat lângă autoturismul parcat.

Testările alcoolscop au relevant că cei implicați în eveniment nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.