Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

A vândut o mașină în 2012 și de atunci îi vin amenzi. Acum oferă recompensă

Un sătmărean oferă o recompensă celor care îl pot ajuta să găsească persoana la care a ajuns maşina pe care vândut-o în urmă cu patru ani. Se pare că el nu a finalizat transcrierea, astfel că îi vin în continuare acasă amenzi pe care trebuie să le plătească.

“Cine poate să îmi ofere informaţii unde se află această maşină primeşte recompensă. Maşina circulă în jud Satu Mare imatriculată pe mine o caut pt că sunt câteva amenzi de plătit io am vândut-o în 2012 daca o vedeţi în trafic vă rog să mă contactaţi 0748480988 dacă aveţi chef să daţi şi un share”, a scris sătmăreanul.

11 comentarii

  1. Garcea Răspunde

    Nu-i trece prin cap sa o radieze pur si simplu?

    • y Răspunde

      NU MAI ESTE AL LUI. CUM SĂ RADIEZE ?

      • Garceafi Răspunde

        Pai daca nu e alui….cum ii vin amenzile? E simplu, se duce pe Petofi cu un certifical fiscal si in cinci minute e radiata din circulatie.

  2. a Răspunde

    ce poate face din punct de vedere legal:
    -se poate face mentiune la inmatriculari ca e instrainata, dupa 30 de zile de la instrainare, sa apara in baza lor de date si a politiei, asa scapa de amenzi de circulatie, date de politie, nu si de cele de rovigneta
    -o poate radia prin instanta, in baza contractului de vanzare-cumparare, si va obtine dispunerea radierii din circulatie. dupa ce are sentinta, serviciul inmatriculari o radiaza automat din circulatie de tot. si actualul proprietar va circula cu ea neinmatriculata.
    -el, vanzatorul, trebuia si sa completeze in talon data instrainarii, ca sa stie Politia cand si daca il opreste pe actualul sofer, ca e instrainata.

  3. a Răspunde

    transmiteti-i omului cele de mai sus, daca aveti contul lui de Facebook si daca vreti sa-l ajutati cu adevarat, ca va mai scoateti cu inca o stire dupa 🙂

  4. X Răspunde

    Bravo Zoli, jos ai uitat sa mazgalesti numele si seria in Paint.

  5. Norick Răspunde

    Sa ajungi in 2017 cu asemenea “amatorism”… ☺️ ?
    Si Dabolț nici nu-i asa de departe de oras… ☺️ ? ? ?

  6. M Răspunde

    In Ungaria esti obligat sa apari la autoritati cu contractul de vanz-cump in cel putin 8 zile de la vanzarea masinii ca sa o stearga din proprietatea ta, acelasi lucru in caz de cumparare, ai 15 zile sa apari cu contractul, cu asigurarea ca sa o transcrie pe numele tau si sa primesti talonul nou pe loc.

    Dar Romania ramane tara tuturor posibilitatilor, bravo fraierului!!! Isi merita soarta daca a fost lenes sa isi rezolve treburile dupa vanzare!

  7. Unu din sm Răspunde

    Domnule Engi, ce ați vrea sa va vina in urma unei vânzări neterminate ?
    Premii? Daca va vindeați nevasta, va veneau copii.

  8. Micro32 Răspunde

    Asta se intampla cand vinzi la negru, astea-s cheile, astea-s banii.Teapa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.