Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO Anchetă! Un poliţist şi-a agresat soţia, asistentă medicală, în curtea Ambulanţei

Un poliţist din Satu Mare este acuzat că şi-a agresat soţia, asistent medicală, ambii în timpul serviciului. Imaginile au fost surprinse de o persoană, şi au fost difuzate de GNV.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Satu Mare a transmis astăzi, printr-un comunicat de presă, ceea ce s-a întâmplat.

“Azi, 13.08.2017, in jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist, sotul angajatei noastre, asistent medical, Mona Teodora, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare, in tinuta de serviciu (politist) si a avut o altercatie cu sotia sa in garajul si curtea SAJ Satu Mare.

Mentionez ca asistenta medicala Mona Teodora se afla in timpul serviciului.

Managerul SAJ Satu Mare, d-na  Opris Gabriela a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativa pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment. Regretam evenimentele intamplate si va vom informa imediat dupa stabilirea concluziilor acestei anchete interne”, precizează sursa citată.

Se pare că ma mijloc este vorba despre glozie sau infidelitate. În filmare se poate oberva cum polițistul o întreabă pe asistentă a cui este un număr de telefon despre care ea nu a putut da explicaţii.

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a efectuează o anchetă.

          “Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora  un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a  survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale.

Statutul profesiei de polițist impune probitate morală dar și  o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu cât și în afara acestora”, precizează IPJ Satu Mare

Vom reveni cu detalii.

49 comentarii

  1. Vasile Popovicescu Răspunde

    Sa tot chemi politia, poate apare Mona nervos ca-l inseala nevasta si te bate si el. Daca aia vrea cu altu, sa-si caute alta sotie, e plina lumea de femei.

  2. Garceafi Răspunde

    De ce nu i-a saltat permisul? :))

  3. Corina Răspunde

    Sunt niste leper platiti din banii nostril mai ales ce de la circulatie militienii moderni.Trebuie Dar afara.

  4. unu plus unu fac 2 Răspunde

    pai ce sa zici asta e sistemul – politie vs ambulanta cer marire de salariu , asta esti tu draga attila mona

  5. Hytman Răspunde

    Raul Mona dar tu cand iti dadeai sms-uri cu educatoarea Maria , nu era o problema? Atunci nu intrebai al cui este nunarul?

  6. Zoli Răspunde

    Dați-l afară, a avut noroc cu Soponar Mitică, altfel e zero barat băiatu ăsta. N-are toate țiglele pe casă. RUŞINE !!!

    • Ana Konda Răspunde

      Se zice ca cel mai mare dusman al politistului e colegul lui !!Cred ca tu Zoli esti unul dintre ei…

  7. Xy Răspunde

    Fraiere, dupa doua luni iti baga divortul si iti ia si jumate din furaciuni.
    Iti meriti soarta!!!

  8. Calin Răspunde

    Penalii dracului de politisti…Corupti.
    Absolut toti…nu am nimic cu ei dar au un salariu mare din banii nostrii si nu fac nimic….mai rau doar cei de la Anaf.
    Sugacii dracului..

    • Ana Konda Răspunde

      Caline,serios ??!!Dar daca ar intra noaptea un nebun peste nevasta-ta si ar vrea s-o violeze,la cine ar suna ? La popa din sat ??Iar tu i-ai multumi si i-ai spune ca politistii-s ”sugaci” ? Ce dreaq aveti ,bai??

  9. Certezan Răspunde

    Off..offf
    M am uitat pe facebook….raul mona.
    Asta e un penal rau…spagar..stil Balta care a fugit din tara.
    Merita sa fie inselat..boul dracului.

  10. Om Răspunde

    Merita soarta.
    Este un gunoi si jumatate.

  11. Satmarean Răspunde

    Nu exista curve ! Exista doar femei a caror păsărică are o plăcere nebună de a socializa!

  12. Garceafi Răspunde

    Pai daca pe politzai il lasa deja bastonul…ce credea?

  13. Politist Răspunde

    Mai stiu si eu niste curve nebune, dornice de o partida de lunga durata, neveste de politisti, carora nu le mai ține p-ul doar buzunarul. Femeia trebuie intreținuta.
    Se intampla si cu alti barbati, nu numai cu politisti. Capul sus. Asta e.
    Mergem inainte colegule.

    • Zoli Răspunde

      No bine-i bugăt, da bine zîci, da nu sunt bugăte curve în oraşul ăsta?

    • Marin Răspunde

      Femeia iti intretinea colegul, desteptule!!! Uitate ce a fost, si cum da pe afara de cand are femeie… Cu asa statut. De cand are asa femeie,nu mai umbla dupa bani imprumutati….

  14. Adrian Răspunde

    Aceea de pe Traian.
    Buna.buna de tot

  15. Emil Răspunde

    Da merita acest spagar sa fie pacalit, cit despre sotie cino o cunoaste stie ca este nebuna dupa …

  16. unu plus unu fac 2 Răspunde

    jaj attila draga mit csinaltal nem szobod rosz fiu , ii un nesimtit si jumatate un increzut si inganfat sper sa mature strada din data de 15 aug domnule comandant

  17. Vega Răspunde

    O cunosc personal pe teodora … E …

  18. Liv Răspunde

    Indiferent de problemele dintre ei,daca eram tatal ei,frate etc,ruda apropiata cu ea,îi rupeam capul politistului.Comportament animalic,din evul mediu.Orice ar face o femeie,nu prin violenta se rezolva.

  19. Pcr Răspunde

    Trăim într-o lume nebună ,prostia curvia Sînt la maxim !!!!,mai mergeți pe la bisericâ ,ca de nu dracu va ia ?

    • abc Răspunde

      Da bine zici. Dar să aibă totuși grijă să nu intre în contact fizic cu preotul. Vezi cazul de la Vaslui. Eu am impresia că ăștia doi tare s-au găsit, amândoi îs *********

  20. Ana F Răspunde

    I cunosc pe amindoi, el un fraier increzut, ea o …..smechera, sotia povestea fetelor ca ea cind i “foame”se duce , dar mirarea a fost ca acest politit increzut a aflat doar acuma ?

    • Greudeinteles Răspunde

      Alta frustrata!!! Ti l-a luat pe mona???:))) si nu a apucat sa ti-o traga, sau ti-a tras-o si disperi dupa el???:))) suge un cojac, fraiero!!:))))

  21. Pcr Răspunde

    Își merită soarta amândoi !

  22. Smecheru Răspunde

    Eu las da afara pe raul mona asta si nu ias mai da voie sa poarte haina de POLITIE cum sa dai in femeie ma esti prost sau te faci eu in locu conduceri politiei as propune dezbracarea ta si sa stai acasa sa maturi strada prostule daca eram in apropiere si te vedeam asa cum esti politist iti puscam un pumn numai femei vedeai si il sunam pe sefi tai pe moment.. Iar de teodora este o fata de treaba si nu vorbiti daca nu ati vazut nici odata nu este o curva cum ziceti voi este o asistenta medicala foarte buna si te ajuta nu vi rusine sa faceti acuzati de proasta calitate sa va fie rusine nesimtitilor
    Faceti fata de rusine mai animale ce sunteti

    • comentator Răspunde

      Eu așa am fost educat că nu e frumos să lovești o femeie, să folosești forța. Dacă nu te înțelegi cu ea las-o. Chiar dacă ai dreptate. Pur și simplu nu merită. Poate și-a dat seama că nu te mai vrea. Dar ce să te aștepți de la un polițist de la rutieră ?

  23. Coleg Răspunde

    Și Ilput ii da sub codita.

  24. tiganie Răspunde

    ….

  25. Jean Răspunde

    Dacă îi era frică de el nu se urca în mașină cu el. Femeile astea!

  26. ??? Răspunde

    Se pare ca Mona are o plăcere nebuna de a bate femeile, fosta lui iubita Rosalina poate confirma, care din fericire a scăpat la timp de el. De data asta s-a aflat, faptul ca este polițist nu înseamnă ca poate sa facă ce vrea si sa vorbească cum vrea cu oamenii

  27. Attila Răspunde

    Ce bine stiti cu totii sa barfiti sa vorbiti de necazul altuia.Oras de rahat cu locuitori pe masura.SA VA FIE RUSINE!!!!!!

  28. ion Răspunde

    Attila dragom si tu ai acasa o curva penala? Daca da atunci te intelegem daca nu…iti face repede rost Teodora de o curva si te si insoara imbecilule

  29. Furios Răspunde

    Daca Sorin Stan nu il da afara pe acest inselat, il putem banui ca este adevarat ce se zvoneste, ca din multa spaga de la circulatie se ajunge si la sef, speram Sorine ca nu ai coborit atita de jos,

  30. Pcr Răspunde

    Le ajunge !

  31. Cap Răspunde

    Raul nu-i asculta pe ceilalți si da-ti demisia!

  32. florin Răspunde

    Adevarul e ca nimeni nu-i perfect. Dar cred ca ei sunt oameni maturi si nu au nevoie de sfaturile voastre. Nu e frumos sa lovesti pe cineva atunci cand e la pamant. Lasati-i sa isi rezolve singuri problemele. Numai in situatia lor sa nu fie cineva.

    • Ionut Răspunde

      Absoluuut corect!!! Asa e!!! Ce au in suflet, ei stiu. Am vazut fata,se vede ca sufera,lui nu i-am vazut inca fata. Buni de comentat suntem toti. Sa zicem doamne fereste. Oare cate is femei din astea care au comentat cu nume de barbat,si o face pe teodora asa??!!! Buna intrebare…..

  33. Medic Răspunde

    Si-a luat uniforma pe el sa prindă curaj, altfel probabil nici nu ar fi reușit sa între in curtea spitalului oricum cei de la firma de paza trebuia să-l ia pe sus! Ar trebui organele competente sa se sesizeze pentru infracțiunea de Ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice!

  34. Unu Răspunde

    Aşa este, foarte corect d-nu medic.

  35. Ionut Răspunde

    Raul Mona asta este un pierde vara, jucator de pariuri sportive si de luat bani cu imprumutul. Fata vine din fam buna, faina e, desteapta e, casa, masini etc, nu a putut rata ocazia sa puna labele jegoase pe ea. De una mai de joasa speta,asa ca tine,nu ai gasit??? Sus rau ai lovit de data asta, cel mai sus din viata ta …. Nu esti tu prost degeaba. Ia zi, ti ai facut plinul de bani??

  36. Eu Răspunde

    Eu o stiu pe fata din nevoia de ambulanta, a venit la bunica mea, si sa nu va spun cat de frumos si impecabil s-a comportat si cu ea si cu noi,fam ei. necunoscandu-ne, a avut o rabdare de aur,bunica fiind ft dificila. A mangaiat-o si pe mana cand i-a pus branula, si sa nu va spun,ca bunica a fost pe jumatate mai bine. E ft buna in ceea ce face, bravo! Asa oameni va doresc sa va ajunga la nevoie. Nu o dr-ta cu cearcane pana in pamant,care nu vede bine nici pixul… De beata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.