Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Microbuz al Poliţiei Locale plin cu gunoaie, descărcat într-un cartier din Satu Mare

O persoană care prestează muncă în folosul comunităţii a fost filmată astăzi în timp ce descărca dintr-un microbuz aparţinând Poliţiei Locale mai mulţi saci cu mizerie. Totul s-a întâmplat sub coordonarea unui poliţist local, care a dus sacii la tomberonul respectiv.

Întreaga scenă a fost filmată de un sătmărean, revoltat că sacii respectivi sunt arucaţi la ghena blocului său.

“Am o intrebare …cine a autorizat pe acest domn politist sa vina la noi in curte sa descarce o duba plina de saci negrii de gunoi??

Numar inmatriculare duba.. SM 30 MSM

Sa zica ca la trimis primaria …pai i.ati trimis la mn in curte ..sa vinaflorisal sa il duca de aici ??? Share va rog !!!”, a scris sătmăreanul pe facebook.

Poliţistul i-a răspuns acestuia că mizeriile sunt adunate din spaţiile publice de către persoanele care sunt obligate la muncă în folosul comunităţii.

 

11 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    De ce nu este OBLIGATORIU prin taxele uriase pe care le incaseaza ca FLorisal sa duca tot gunoiul? Nu vine la timp, lumea pune sacul langa container si acolo ramane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Florisal trebuie sa faca in asa fel incat orasul sa fie curat. Unde sa mai punem gunoiul?

    • Unu' Răspunde

      Selectează-l și vei constata cu surprindere că este suficient loc! Dar dacă arunci totul la grămadă și mai sunt încă vre-o 5 ca tine, în 2 zile ați umplut un container doar din pet-uri de bere…

  2. cetateanul relaxat Răspunde

    Mai bine iti foloseai energia cu ceva util…dar norocul tau e ca prostia nu doare,domnule EUGEN!

  3. y Răspunde

    Normal Poliția locală trebuia să cheme Florisal pentru ridicarea gunoiul sau închiria un container. Cum suntem noi muritorii de rând din SM obligați.

  4. Andrei Răspunde

    soferul de pe aceasta duba ii un mare dobitoc, nici macar nu stie sa circule in sensul giratoriu….si tot el scoate capul si injura,…halal militie locala avem. rusine!!!

  5. Djungo Răspunde

    În fiecare bloc este câte un deștept curios care stă numai gura-casca pe geam sa pandeasca ce fac altii. Poate era containerul lui de la ma-sa de acasa si trebuia sa isi ceara voie cei de la poliția locala

    • M Răspunde

      pai normal ca ii si a lui deoarece cel mai probabil si el plateste taxa catre florisal. IN mod normal florisalul trebuia sa vina cu untractor si sa adune sacii stransi din mizeriile de pe strada. Cum adica sa umplii pubelele a 3-4 blocuri cu gunoiul de pe strada?!?. Reclamantul are perfecta dreptate. Ca si cum i-ar fi aruncat gunoiul in containerul unuia care sta la casa si are un tomberon de 100 l. Situatia e similara!

  6. Pop Ioan Răspunde

    Si taxa de mediu tot apare pe factura.

  7. Eugen Răspunde

    Ba desteptilor eu a trebuit sa imi duc gunoiu la florisal ..sa le platesc 80 lei … sau moloz a trebuit sa sun sa vina sa il ridice …contra cost …ba voi sunteti niste pizde ..v.ati luat de mama in comentariile voastre de tarfe sensibilizate …. sa vina sa il arunce in fata blocului la voi ma …in scara sa il bage ….VOI NU INTELEGETI CA ASTA E MUNCA LUI DOREL ….DE UNDE SA STIU EU CA ALA NU II GUNOIU LUI DIN CURTE ……EU DC SA PLATESC SA IL DUCA …IAR EL SA ARUNCE IN ALTA PUBELA …. UNDE ATI AUZIT DE ASA CV ????

  8. Florin Răspunde

    Attila am avut dreptate …..poza este din Carpati II…..in spate la Ganea 43 44 ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.