Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Rareș Jucan și-a lansat noul single ,,Butterflies”

#Memories este un proiect pentru mediul online prin care interpretul pop Rareș Jucan dorește să aducă în atenția publicului, într-o nouă formă de prezentare, melodii – în majoritatea lor originale ca și compoziție și producție. Piesele se adresează în special oamenilor care simt o rezonanță cu stilul pop în direcția Billboard (unul dintre cele mai semnificative topuri muzicale americane), dar categoric nu numai.

,,<<Butterflies>> este un cântec pe care l-am scris și produs eu însumi și prin care vreau să reamintesc oamenilor că poartă în ei o esență divină. Într-o lume în care competiția este din ce în ce mai acerbă și a fi uman este un aspect considerat nu de puține ori o slăbiciune, cred că oamenii au nevoie mai mult ca oricând de un astfel de mesaj. Îmi doresc ca această melodie să scoată din amorțire sufletele tensionate și să topească orice urmă de gheață din inimi. Indiferent dacă înțelegi limba engleză sau nu, cu siguranță poți înțelege armoniile care transmit atât de multă vibrație pozitivă”, spune Rares Jucan.

Piesa beneficiază și de un videoclip realizat cu o migală deosebită de către artistul Bogdan Rostaș – care curând va împlini 19 ani – și poate fi găsit pe YouTube sau pe pagina de Facebook Rares Jucan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.