Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Veselie mare la o nuntă din Satu Mare. Au făcut baie în fântâna arteziană

Veselie mare la o nuntă din Satu Mare. Când vine vorba despre distracție, sătmărenii pot da dovadă de multă creativitate și lipsă de inhibiții. Așa a fost și în cazul nuntașilor care s-au distrat sâmbătă seara în fântâna arteziană a restaurantului în care s-a desfășurat petrecerea de după cununie.

În toiul petrecerii, câțiva nuntași, printre care și nașii mirilor, au hotărât să ia o pauză de la chef, și se răcorească în fântâna arteziană din curtea restaurantului. Momentul a fost filmat și postat în direct pe Facebook.

Din nefericire pentru petrecăreți, gașca a fost ”spartă” după câteva minute, când a sosit ospătărița și i-a oprit pe aceștia din bălăceală.

27 comentarii

  1. Gogu Răspunde

    Da!Cultura pur romaneasca!Macar opincile si le-au dat jos?

    • Zamfir Răspunde

      Doamne feri!Vrei sa apara o intreaga cultura de ciuperci in bazin ca apoi sa infecteze tot Satmarul si sa distruga toata fauna!

  2. abc Răspunde

    Ce să spun, mare civilizație. Și acum un an a fost așa la o nuntă la Hotel Dana. Breking news!

  3. Ruzsa Sándor Răspunde

    Asta is niste Ţarani….MARI!!!

    • Unu din prosti Răspunde

      Asta is niste tarani e incorect doamna, dar nu ma mir, va trageti din ungaria probabil, cand va intoarceti la dumneavoastra in tara? ?

      • Baskint Răspunde

        Dar tu ? Cand te duci s-o vizitezi pe mata in valahia? Cand nu aveti ce scrie voi frustratii va legati de gramatica dupa ce consultati pagini de internet de specialitate si va dati mari academicieni.

      • Pista Trapista Răspunde

        Eu astept momentul cand veti primi un Voucher Cadou de la EMAG sau EVOMAG!Bineinteles pentru 10 sedinte de citostatice la sectia de Oncologie!

        • Baskint Răspunde

          Pista Trapista vezi ce scrii ca poate ai auzit de ironia sortii…oricum cu totii suntem trecatori.

  4. Ruzsa Sándor Răspunde

    M am uitat la filmulet…incredibil.
    Prosti si tarani…inculti niste Babuini…

    • Unu din prosti Răspunde

      Felicitari pentru limbaj, foloseste-l dincolo de petea, am auzit ca va cheama patria inapoi ??

      • Norick Răspunde

        Doar o mică observaţie : limbajul asta intelectuală dincolo de prut se foloseşte . Este tot cu “p” , dar spre est… ,-) ,-) ,-)

  5. ardelean Răspunde

    Pai na…probabil era sambata din luna in care osenii se spala, era culmea sa nu profite taranii de niste apa gratis, mai ales ca in sat la ei nu este inca. Ma gandesc ca dupa baie, nasii si-au luat treningul cel nou, Adibdas, si au revenit pe ringul de dans,

    • Unu din prosti Răspunde

      Osenii sunt curiosi cine esti, fata in fata esti miel, facem pariu? ?

      • Norick Răspunde

        Se pare ,ca ai si baut din apa , ca te simti asa de “tare”. Defapt despre ce vorbesc , voi toti la o lalta sunteti curiosi la unu , cica fata in fata…. :-)))))

      • y Răspunde

        Daaaaa, ce să spun și tu ești viteaz în spatele tastaturii. Te rog, pentru binele tău cruță-ți forțele și hodinește-te. Vezi că die data de 1 și cam trebuie să te întorci la spălat vase.

  6. Unu din prosti Răspunde

    Prin comentariile voastre va puneti o eticheta delicata, nu stiu cine e taranul si prostul din moment ce voua va ies atatea rahaturi pe gura! “Aia” sunt o gasca superba de prieteni care profita de tot ce le ofera viata!! Ma bucur ca voi sunteti civilizati si educati…si de la oras, ca cei din piscina sunt “tarani”!! felicitari!!

    • y Răspunde

      Pentru lămurirea ta. Țăranii sunt cei care sar în apă (nu cred că asta au învățat la noi la France, London, Brusseles etc.). Iar proștii sunt cei care vă fac țărani. Mă f*t în ce faceți voi în timpul vostru liber cât nu mă deranjează. Dar dacă asta este cultura occidentală care s-a lipit de voi atunci este trist. Aștept să plecați odată înapoi. Na, acum poți să mă faci prost că am comentat.

      • Unu din prosti Răspunde

        Ca sa se vada care din noi e taranul, am sa iti raspund la fel de frumos, parerea ta conteaza prea putin, ia lasa-ne sa ne simtim bine cum vrem, iar tu treci la munca, sa ai bani de factura de la net! 😉

  7. Micro32 Răspunde

    Ce tarani ne mai miram ca votati PSD cu astfel de ghertoi!

  8. matroz Răspunde

    @all:n-ati putea discuta despre o chestie ,pana la urma ,distractiva,fara a aduce in discutie ungurii,psd-ul,prostii si mai prostii?Nu suntem si putin penibili?Ungurii nu pot de cum se distreaza romanii,acestia vor sa voteze cu ungurii…Mai oamenilor nu aveti loc toti pe cele doua margini ale Somesului?Si daca vreti sa inotati,consultati cotele Somesului si va gasesc salvatorii de la ISU!

  9. unu din tarani Răspunde

    de data asta sunt de acord cu matroz….
    daca v-a dat voie restaurantul sa va balaciti, bravo voua. Insa cum pare sa nu fi fost cazul, gasca de prieteni minunati nu pare a fi altceva decat o ciurda de vite, care si ele saracele, nu fac decat sa prfite de viata, se baga unde gasesc prima sursa de apa…
    Macar ele nu dau lectii de morala pe net dupa aia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.