Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Doi tâlhari cu mandate de arestare, reținuți de polițiștii sătmăreni

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au identificat, pe raza municipiului Satu Mare, un sătmărean de 40 de ani, față de care Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tot în cursul zilei de ieri, în colaborare cu polițiștii Postului de Poliție Lazuri, polițiștii de investigații criminale au depistat pe raza localității Peleș un bărbat urmărit la nivel național, de 32 de ani din Apa, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis  un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani și 870 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei în cauză au fost depuși în Penitenciarul Satu Mare, unde își vor executa pedepsele.

Sursa IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. unu Răspunde

    3 ani si 870 zile asa prostii scrieti ca si cei de la pro sport au scris ca vasile miriuta s-a nascut in 1948 hahahahaaa

  2. unu Răspunde

    pt y stii nu trebuie sa calculeze dar nu trebuie sa fie un ziar la comanda , de cand s-a pensionat ganta sau cum il cheama zilnic se scrie de el parca ne intereseaza pe noi:)

  3. goga Răspunde

    Daca sunteti prosti stati acasa. Ati vazut vreodata vreun mandat de executare a pedepsei? Stiti cum se calculeaza resturile de pedeapsa neexecutate in zile? Sper sa aveti parte de ele ca tare bine va pricepeti la absolut orice. Aveti un orizont de cultura care tinde spre zero, adica credeti ca mai mult decat stiti voi nu exista. N-ar fi o problema, ca retardati sunt destui, dar nu va mai exprimati public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.