Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Drama neştiută din spatele accidentului mortal de la Odoreu. Poveste sfâşietoare

Un accident de circulaţie, aparent banal, s-a sfârşit cu o viaţă luată şi cu o dramă care va împovăra pentru totdeauna sufletele celor rămaşi în urmă. Totul a început în 3 septembrie, când Attila, de 32 de ani, se întorcea spre Satu Mare din Odoreu şi a intrat cu maşina în şanţ.

La volanul autoturismului personal, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit  partea carosabilă, intrând într-un un podeț aflat în partea stânga a direcției sale de deplasare.

El a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, în comă, cu răni grave la cap. Fiind un caz foarte grav, medicii l-au transferat la Spitalul din Baia Mare. Aici bărbatul a fost supus unor operaţii complicate, iar miercuri s-a stins.

Dincolo de accident, bărbatul a trecut printr-o adevărată dramă. Potrivit apropiaţilor, Attila, angajat al unei firme de pompe funebre, a fost părăsit recent de soţia sa. Ea şi-ar fi vândut un rinichi pentru a putea pleca din ţară. A rămas astfel singur, cu un copil de doar doi ani.

Attila şi-a revenit încet, a început să aibă o viaţă nouă. Din nefericire, accidentul a distrus tot.

Prietenii s-au apucat să adune bani pentru a o ajuta pe mama lui Attila cu înmormântarea. În grija ei a rămas şi micuţul copil.

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Da, trist! Mi se rupe sufletul de bietul copil!
    Tocmai de aceea, când știi că ai o responsabilitate așa mare, conduci preventiv, mama ei de viteză!

  2. Gabriel Răspunde

    Nimeni sa nu aibă parte în viață de asemenea necazuri. Dumnezeu sa aibă milă de acel mic suflețel rămas orfan la doar 2 anișori, iar pe tată să îl ierte și să-l odihnească în pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.