Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Fără blocaj în trafic, la început de an școlar. Măsurile luate de Primărie

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Circulație, primarul Gabor Kereskenyi a cerut să fie luate măsuri pentru a se preîntâmpina producerea de blocaje în trafic cu ocazia deschiderii noului an școlar. Astfel, în zona școlilor vor fi echipaje suplimentare ale Poliției Rutiere și Poliției Locale pentru a fluidiza traficul.

”Știu că va fi foarte greu să evităm producerea de aglomerări, dar să ne facem treaba în așa fel încât să evităm pe cât se poate blocajele în trafic”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

Totodată, împreună cu Tribunalul Satu Mare s-a stabilit ca începând de joi să fie îndepărtate panourile de pe șantierul de la Palatul de Justiție, iar din 30 septembrie traficul pe str. Mileniului va fi reluat în condiții normale. De la aceea dată, pe str. Mileniului, se va circula din nou în ambele sensuri pe segmentul dintre străzile Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazul.

Comisia a aprobat și înființarea de treceri noi de pietoni pe str. Crizantimei (Liceul Technologic), B-dul Muncii (Scoala Gimnaziala Avram Iancu) si pe Aleea Postăvaru (Școala Gimnaziala Octavian Goga) pe lângă școli.

Sursa: Primaria Satu Mare

8 comentarii

  1. matroz Răspunde

    In timp ce Gabor rade,Albu implora ajutor divin!Ce vise au unii in miezul zilei…..

  2. Szalmo Nela Răspunde

    ”Comisia a probat și înființarea trei pietoni de treceri” ??!!Hat coumisia fecut harom pietoni se treca la ei strade,sa nu loveasche la ei outou .

  3. Satmarean Răspunde

    Daca o sa se circule in ambele sensuri pe acea portiune -Mileniului -T. Vladimirescu- se va fluidiza circulatia?????? De ce nu pe toata str Mileniului sa fie circulatia in ambele sensuri si oprirea sa fie interzisa???????

  4. Albul e Negru Răspunde

    Da a aparut si asta ..ca de cand nu l-am mai vazut..se uita in sus ca de acolo a picat..SOMN USOR …Vise placute in continuare..Docttore..pierde vara

  5. Eu Răspunde

    Da probabil vor fi in prima zi si dupa aceia vor disparea cum au ei obiceiul ca si la crinu sau burdea doaua trei zile si gata au disparut

  6. GB Răspunde

    Început de an şcolar
    Balamuc ca la bazar,
    Dădăceală de copii
    De-a părinţilor prostii.

    Şi prostiile sunt multe
    Ghiozdane de te rupe,
    Duşi, aduşi ca un olog
    Greu de nu eşti boşorog.

    Faceţi school bus sau metro
    Şcoală full time nu mişto,
    Dar de finanţare nui
    Mergem toţii dracului.

    Vai de mama ei de şcoală
    Şi-năuntru şi pe-afară,
    Mă-ngrozesc că iar începe
    Şi-o să ne îmbulzim în cete.
    “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.