Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Elevii de nota 10 din Satu Mare au primit câte 1.000 de lei

Cei doi elevi din judeţul Satu Mare care au obţinut medii de 10 la Evaluarea Naţională au fost premiaţi astăzi de către prefectul Darius Filip şi de inspectorul şcolar general Călin Durlă, şi au primit plicurile cu câte 1.000 de lei din partea Guvernului României.

Cei doi elevi sunt Coroian David Nicolae de la Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil” Satu Mare, care a avut-o ca diriginte pe Simion Carmen şi Verzes Tudor Andrei de la Şcoala Gimnazială “ Octavian Goga” care l-a avut diriginte pe Vlad Cristian.

Ambii au fost admişi la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, unde vor urma profilul matematică informatică. Ambii sunt pasionaţi de informatică şi calculatoare.

Prefectul Darius Filip le-a nmnânat diplmele, iar inspectorul şcolar general plicurile cu bani.

“Sperăm să avem şi mai mulţi elevi de 10 anul viitor, dar şi la Bacalaureat cu nota 10. Îi felicit, bănuiesc că nu a fost foarte uşor să ajungă la ceastă performanţă, le doresc mult succes la liceu. Urmaţi-vă visele, dar vă rog să vă gândiţi şi al Satu Mare, poate reuşiţi să vă întoarceţi să faceţi ceva şi pentru Satu Mare”, a declarat prefectul Darius Filip.

“Nu este uşor să fii de nota 10. Aceşti doi copii au demonstrat că sunt de nota 10 şi nu putem decât să ne mândrim şi să ne bucurăm pentru ei, să-i felicităm pentru munca pe care au depus-o şi să le spunem că îi aşteaptă o perioadă şi mai grea. Liceul este altfel decât gimnaziul, dar sunt convins că având această bună pornire, poate peste 4 ani să fiţi premiaţi pentru Bacalaureat de nota 10”, a spus Călin Durla.

2 comentarii

  1. aurelian Răspunde

    asteptam sa se sesizeze DNA in cazul prefectului Filip Darius in ceea ce priveste finantele si matrapalzacurile facute

  2. aurelian Răspunde

    concursuri trucate
    datorii sterse din baza de date
    articole confiscate si folosite in alte scopuri
    gasca infractionala de la finante
    4 pagini plangere la DNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.