Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Hotelul Dacia, un nou termen de la Primărie. Aşa arată interiorul

Primăria Satu Mare a acționat în Instanță proprietarii Hotelului Dacia, care printre-o decizie a Judecătoriei Satu Mare, rămasă definitivă, au fost obligați să execute lucrări de conservare a monumentului istoric.

Marți, o comisie formată din reprezentanți ai Primăriei, Consiliului Județean, Instituției Prefectului și Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional au dat proprietarilor imobilului un termen de trei luni pentru a efectua aceste lucrări de conservare, inclusiv să inchidă tâmplăriile și golurile pentru a opri accesul persoanelor neautorizate în clădire.

Conducerea Primăriei Satu Mare speră ca proprietarii Hotelului Dacia să-și îndeplinească obligațiile asumate astăzi, altfel vor fi luate măsurile legale ce se impun: nerespectarea unei hotărâri judecătorești este o infracțiune!

Sursa: Primăria Satu Mare

15 comentarii

  1. y Răspunde

    Doar 2 observații
    -este proprietate privată, dar mă rog probabil aveau acceptul.
    -cum umblă comisia comisiilor fără cască de protecție pe un șantier în lucru? Pentru că asta este chiar dacă nu se lucrează. Sau cărămizile pică numai spre clădirea vecină înspre afară, cu dedicație ?

    Și dacă unii s-au dus în calitatea funcției pe care o dețin, de ex. vicele CJ ce caută acolo ? Este treabă de administrație locală, adică de primărie. Sau poza arată bine pe sticlă. Am înțeles că s-au dus de la Direcția de Cultură Județeană, sau acum tot cățelul, purcelul intră și dă din cap îngrijorător. Nu trebuie oftat, stimabililor. Trebuie urgent rezolvat, până avem ce!

    • matroz Răspunde

      Te apuca rasul/plansul!S-au dus cu agendele dupa ei si cu aparatele de fotografiat in gat!Si mai e un pitic cu parul alb ,ce da indicatii….E marele specialist in cultura si propietati ,proprietar de gazeta ce publica dupa grosimea cascavalului!Horror…

  2. y Răspunde

    @matroz. Ăla cu aparatul în gât îi Marița, ceva șef de cabinet pe la Prefect. C

  3. Iza Răspunde

    Zici,ca sunt turisti!! Sunt curioasa ce se va face de acum incolo!1 Sa le fie rusine la toti edilii orasului de pina acum,mai mult ar trebui dati in judecata si pedepsiti,in frunte cu proprietarul!! Ceea ce nu inteleg de ce trebuia data pe mana unui privat??? Interese,bani!!! Si cand ma gandesc,ca in anii 80 eu am fost de multe ori in Restaurantul si Cafeneaua de sus(se facea cafea buna),era foarte frumos,am fost si la un banchet,e de nerecunoscut in ce hal a ajuns!!!

  4. misu Răspunde

    Deci, daca nu va este clar : luati-va adio de la cladire. Tot ce se intimpla cu ea este deliberat si are scopul clar de a o ruina. Este o procedura tipica pe plaiuri mioritice… TERENUL este miza….

  5. Unu' Răspunde

    Hapoi ce faină moschee și-or face penticostalii adventiști de ziua a opta …

  6. radu Răspunde

    Lasa ca e prea scumpa reabilitarea cladirii, o sa faca baietii alta mai faina cu otel si termopan… o bijuterie.

  7. Academicianu Răspunde

    Onor primarie…ce obligatii si-au “asumat azi” proprietarii? Sau comunicatul a fost facut pe coltul mesei de vre-un specialist de la cabinetul primarului, care nu prea le are cu gramatica?

  8. pop marius Răspunde

    asta e afaceraea lui SZABO si ILYES ei au vanduto la osanu ghertoi……

  9. satmarean Răspunde

    Și pentru această crimă nu plătește nimeni???!!!!

  10. Academicianu Răspunde

    Ba da….plimea platitoare de impozite si taxe. Deci…inclusiv TU!

  11. y Răspunde

    Rușine pentru oraș rușine pentru conducere. Da nici nu mă mai enervez. Ca locuitor al orașului cu familia cu ștate vechi pe aici mie personal îmi crapă obrazul. Dacă îmi vin rudele din alte orașe ce să le arăt? Mai ales că am mulți în Oradea. Hai să comparăm ce face primăria de acolo și primăria de aici ! Deci le arăt ca deunăzi kkt-ul exact în fața intrării de la Turnul pompierilor? Hotel Dacia (Pannonia) care arată ca după uraganul Katrina sau chiar mai rău? Casa în bârne ? Benny Hill curat. Turism de catastrofă! Și dacă mă întreabă cine e primar, cine conduce județul? Tata, mit vállaszolok?

  12. Academicianu Răspunde

    Magasrol leszarjakk…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.