Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Noul spital din Satu Mare sau un bloc din Braşov?! Machete identice

Imaginile date publicităţii “pe surse” care prezintă faţada noului spital din Satu Mare, a cărui proiect a fost votat în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean, nasc multe semne de întrebare.

La o simplă căutare pe google se poate descoperi cum imaginea faţadei Spitalului Judeţean este identică cu cea a unui bloc din Braşov. Aşadar, noi vă prezentăm astăzi mai multe imagini despre noua clădire a Spitalului Judeţean Satu Mare sau despre blocul Sunnyville din Braşov.

-această imagine a fost prezentată drept noua faţada noii clădiri-

Deocamdată nu se ştie dacă firma de proiectare care a făcut cartierul este aceeaşi, sau pur şi simplu imaginea a fost “preluată” în grabă de pe internet. Cert este că apare în unele documente ale Consiliului Judeţean.

Pe partea de interior la proiectul spitalului judeţean s-a lucrat. Se cunosc deja suprafeţe, dimeniunile sălilor de operaţie, etc. Să sperăm că nu s-a pus mare accent pe faţadă şi s-a preferat pe moment preluarea unui proiect existent.

Aşadar, aşa ar putea arăta din exterior viitorul spital din Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. a-b-c Răspunde

    Nici macar o cladire cu 5 etaje nu au fost in stare sa copieze. Asta inseamna sa fii mafiot.

    Norick cum se face ca gabor nu a trecut proiectul la capitolul deficitar? Ia sa vedem cine ii proiectantul “copy/paste”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.