Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

FOTO. Orașul e plin de camioane dimineața. Un sătmărean propune acces restricționat

Trafic infernal pe podul Decebal în această dimineață. Coada la urcare pe pod se întindea cu mult până după Liceul Economic, iar nervii șoferilor erau pe cale să cedeze. Toată această aglomerație, spune un sătmărean într-o postare pe Facebook, se datorează numărului foarte mare de TIR-uri și camioane, iar pentru a mai fluidiza traficul, continuă acesta, ar trebui să se apeleze la restricționarea autovehiculelor de mare tonaj într-un anumit interval de timp.

,,La ora 8 podul plin de camioane. Poate ar trebui instituit temporar un interval orar în care accesul acestora să fie interzis prin oraș. 7.30-8.30 de exemplu”, spune sătmăreanul în postarea de pe Facebook.

 

13 comentarii

  1. Ati Răspunde

    Satmareanule daca aveai tu 2 3 camioane cu care iti castigai painea,nu cred ca mai mancai rahat!
    Eu propun sa restrictionam accesul tampitilor pe site-urile astea

    • y Răspunde

      @Ati. Pe mine ca orășean nu mă încălzește cu nimic numărul mare de TIR-uri care traversează dimineața sau la orice oră orașul, ba din contră. Și puțin îmi pasă de pita șoferului așa cum și lui puțin îi pasă de locuitorii orașului. TIR-urile nu au ce căuta în oraș și punct. Că momentan nu au altă alternativă asta este și un fel de diplomă de incompetență pentru primărie. Și să știi că și după mine ar fi o chestie limitarea accesului mașinilor mari, măcar până copii se duc la școală. Dar mare adevăr e și faptul că mulți copii s-ar putea duce pe jos. Cum făceam noi pe vremuri.

    • Kati Răspunde

      Nu mai pot eu de păinea ta. E plin podul la orele de vârf de camioane din alte județe, florisalul se plimbă, tractoare se târăsc alene când ți -e lumea mai dragă. Nu cred că o oră de staționare sau schimbarea programului te duce la faliment

    • Ati ești tâmpit Răspunde

      @ati se vede ca ești tirist. Ăsta e nivelul. Scrie clar că propunerea e pentru restricționare temporară dar unul ca tine cu clase cât trenul nu era cum pricepe. In Ungaria circuli în weekend? Nu, că acolo respecți regulile. Desteptule , nu se învârte lumea în jurul tău. Să stea copiii noștri ca să faci tu bani? Să le restrictioneze accesul pe zi lumină . Si taxă de pod. Să putem să îl facem pe al treilea.

  2. euuuu Răspunde

    Intr-o țara civilizat și intr-un oraș al secolului XXI este inadmisibil ca in oraș sa circule vehicule de tonaj mare!rusine administrației sătmărene pentru ca acest oraș are o infrastructura de epoca de piatra!suntem conduși doar de incompetenți!

  3. Romania Răspunde

    Eu zic sa circule doar TIR-urile.
    Unde ii al 3-lea pod ??? Al 4-lea si al 5-lea????
    Ca pe facebook avem vreo 5 poduri si un tunel.

    • y Răspunde

      @euuuu și @Romania. Apăi a descoperit și trupă veselă de la primărie photoshop-ul. N-ai văzut ce viziune a trântit și vizavi de proiectul de mobilitate, că cică ne vom îneca în euroi. Că nu o să recunoști orașul. Dacă mai apuci. Știi bine, hârtia suportă multe. Eu aș zice primarului să privească mai atent în viitor. Până se va găta podul promis cu viteza asta nu o să mai avem nevoie de el. Că vom circula cu drone dar și asta în cazul în care nu o să se pună la punct tehnica teleportării.

  4. euuuu Răspunde

    Iar polițiștii rutieri in loc sa stea pe la Colțuri la panda cu radarele sa mai prindă pe câte unul care uita puțin piciorul pe aceleratie ca are gânduri prea multe și depășește viteza cu 10km la ora (mare crima)!sa stea sa dirijeze in locurile aglomerate!niste trântori!

  5. pcr Răspunde

    pe senera trebuie blocata ca are multe camioane

  6. a-b-c Răspunde

    Si cand dai drumul la 8:30 la o coloana de cateva sute de metri de camioane ce ai rezolvat? Nimic
    Aaaa, pai atunci vi si zici ca ne trebuie poduri.

    • Tiru Răspunde

      Stai calm că dacă ar ști că au interdicție si-ar face programul pe măsură. Văd în poză că tirul din poză e din maramureș. Poate că ar fi pornit la altă oră. Cât de mare e coada la vamă luni dimineață când încep ungurii să permită traficul greu? Stăm noi ca fraierii de grija capsunarilor și a tiristilor din alte părți. Cei care au copii de dus la scoli și mai au de mers si la munca ce să zică ? Eventual să schimbăm programul scolilor că să le fie altora bine?

  7. pop marius Răspunde

    ma ati daca am avea un primar pizdos ar zice orasul meu tranzitezi de la 22 la 6 dimineata asa fati programul dar cum e mai mult prin baruri asta e iar tu miclea marele taxis veziti de cravata de pioner de la prima si stai tu toata ziua pe pod desteptule…..

  8. euuuu Răspunde

    Pai ceasu merge la taxi..de ce sa-l supere ca sta :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.