Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO& VIDEO. Fotografi talentaţi, imagini inedite. A doua zi de Street Music Festival

Cine s-ar fi gândit că o zi superbă de septembrie și câțiva artiști stradali pot transforma un oraș liniștit într-o adevărată capitală a muzicii de stradă?  Am fost martorii unei zile superbe: muzică în stradă, mâncare bună, zâmbete pretutindeni.

Scenele au vibrat, artiștii și vizitatorii străini s-au  îndrăgostit de festival și de oraș. Cum a și fost de așteptat toți muzicienii prezenți s-au arătat în stradă și au cântat cum am știut ei mai bine. Cum a fost de exemplu prestația celebrului italian Lorenzo Galli la scena Zes Zollner sau sesiunea jam al lui Alex Torres de la scena TransPink.

La a patra ediție au sosit artiști diferite țări străine, cum ar fi  Italia, Ungaria, Bulgaria, Anglia, Irlanda și bineînțeles și din România.

Ce ne așteaptă în a treia zi de festival?

Producții muzicale unice în continuare de la artiști precum Bapadaq sau Kelet Brass Band și improvizații de jam session în locațiile festivalului.

Din cauza vremii nefavorabile vor fi modificări în program, iar acestea  vor fi postate pe pagina de Facebook a evenimentului : facebook.com/streetmusic.ro/

Ieri s-a dat start vot pentru premiul publicului. Pe pagina de Facebook a evenimentului publicul își poate vota favoritul sau favoriții dând un like pozei în care aceștia apar, așa că merită să ieșiți și azi din casă.  Artistul sau trupa cu cele mai multe like-uri va câștiga titlul de Favoriții Publicului Sătmărean 2017.  Ei pot fi votați aici:

https://web.facebook.com/pg/streetmusic.ro/photos/?tab=album&album_id=857826611049995

 

Rezumatul video al zilei cu numărul 2 al festivalului poate fi vizionat aici:

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Aici nu comentează nimeni? Nici pro nici contra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.