Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Impact între două mașini, pe bulevardul Lucian Blaga. Două persoane au fost rănite

Un nou accident rutier în Satu Mare. Două mașini s-au ciocnit pe bulevardul Lucian Blaga. Două persoane au fost rănite.

La data de 07.09.2017, ora 16.00, s-a sesizat că pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și rănite două persoane.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare efectuând verificări, au stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 43 de ani din localitatea Cehal, aflându-se la volanul unei autoutilitare și având intenția de a ieși dintr-o curte, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe bulevardul Lucian Blaga, astfel că a intrat în coliziune cu acesta.

În urma coliziunii s-a necesitat intervenția medicală pentru șoferul autovehiculului care a provocat accidentul și pentru o persoană de sex feminin de 56 de ani din municipiul Satu Mare, care se afla în calitate de pasageră în celălalt autovehicul, ambele persoane suferind vătămări corporale ușoare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.