Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Lacrimi și durere. Familia bărbatului ucis la Peleș, doborâtă de durere. Totul a pornit de la o glumă

Familia bărbatului de 32 de ani ucis la nunta din Peleș este curpinsă de lacrimi și durere, plăngându-l pe cel care a fost un ,,om cinstit, iubitor și cu chef de viață”. Nimeni nu poate concepe cum s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire, din cauza unei glume.

O tradiție străveche a ajuns să distrugă o întreagă familie. Era o seară în care toată lumea a pornit cu gândul să se simtă bine și să ciocnească un pahar în cinstea unor proaspeți căsătoriți. Însă, totul a degenerat în cel mai cumplit mod posibil, iar ceea ce a pornit ca o distracție, s-a sfârșit cum nu se putea mai tragic. Bărbatul care este acum plâns de familia lui a dorit doar să continue tradiția furtului miresei, iar acest lucru l-a costat viața.

Totul a pornit de la o neînțelegere între rudele miresei și cele ale mirelui.  Cele două părţi s-au luat la un moment dat la bătaie. După ce s-au potolit, după ora 1, unul dintre tineri, din partea mirelui, s-a dus pe drum spre casă, dar a fost lovit de o maşină condusă de una din rudele miresei. A murit în jurul orei 4, la Unitatea de Primire Urgențe.

Acum, familiei bărbatului nu i-a rămas decât să-și verse lacrimile suferinței și să se întrebe cum s-a ajuns de la o seara în care toată lumea afișa zâmbete, la o noapte încheiată cu o crimă bazată pe o neînțelegere copilărească.

Sora bărbatului ucis a postat câteva rânduri pe Facebook, prin care își ia rămas bun de la cel care i-a fost frate și un prieten de nădejde

,,Dragul meu frățior, ce aș putea spune, acum cuvintele nu prea își au sensul. Ai plecat și ne-ai lăsat aici pe toți. Ne lipsești enorm și nu te vom uita niciodată. Întotdeauna vei trăi în inimile noastre, iar de acolo, de sus, vei avea grijă de familia ta. Odihnește-te în pace”, se arată în postarea surorii bărbatului ucis.

 

Un comentariu

  1. aurelian Răspunde

    Poate verifica PortalSM noul directoras de la casa de pensii satumare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.