Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Mai ceva ca în filmele cu adulţi. Întreţinea relaţii şi cu prostituata şi cu iubitul ei!

Un bărbat din judeţul Satu Mare a fost şantajat de un agent de pază după ce a apelat la serviciile unei prostituate şi a fost filmat în timp ce întreţinea raporturi sexuale atât cu ea, cât şi cu bărbatul care o însoţea.

Conform adevarul.ro, C.K a fost ameninţat că va fi pârât soţiei că este homosexual după ce a fost filmat în timp ce întreţinea raporturi sexuale atât cu prostituata cât şi cu bărbatul care a venit cu aceasta, fostul ei iubit.

Cel care a orchestrat şantajul a fost Andras Puskas, cel care a filmat victima în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu aceasta. Puskas a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

Potrivit motivării Judecătoriei Satu Mare, victima a apelat la serviciile unei prostituate în data de 21 decembrie 2016, prin intermediul unui site de anunţuri. Bărbatul a fost filmat cu telefoanele mobile în timp ce întreţinea raporturi sexuale atât cu femeia cât şi cu Andras Puskas.

Cel din urmă i-a cerut, ulterior, 2.000 de euro pentru a nu divulga filmarea compromiţătoare soţiei.

Potrivit judecătorilor, respectivul material video arată victima în timp ce întreţine raporturi sexuale normale cu prostituata şi raporturi sexuale orale cu Puskas.

„Elementul constrângerii reiese cu claritate din mesajele pe care inculpatul le-a transmis persoanei vătămate, în care îi transmitea cu claritate să îl caute, dacă nu vrea să afle soţia sa că este homosexual sau să vadă pozele cu acesta în timp ce întreţinea relaţii sexuale. Sub aspectul laturii subiective se reţine că inculpatul Puskas Andras a săvârşit fapta cu intenţie directă, el prevăzând rezultatul faptei sale şi urmărind producerea lui prin săvârşirea faptei”, se precizează în motivarea Judecătoriei Satu Mare.

Puskas a recunoscut fapta în timpul procesului. A scăpat de plata unor daune deoarece victima nu s-a constituit parte civilă în proces.

sursa: adevărul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.