Ultima actualizare: ieri, 21:13
Locale

Proprietarii terenurilor de pe centură se grupează. Vor acțiune în instanță

După nemulțumirile arătate la dezbaterea privind ,,derularea procedurii de expropriere pentru obiectivul de investiții și interes național Varianta de ocolire Satu Mare”, proprietarii de terenuri continuă războiul cu autoritățile pe rețelele de socializare. Proprietarii sunt îndemnați să-și facă dreptate în instanță, o sătmăreancă fiind cea care încearcă să-i motiveze pe aceștia să aleagă această cale. Redăm mesajul integral postat pe Facebook.

,,Proprietarii care se consideră păgubiți vă rog să mă contactați pentru a alcătui un tabel comun, în vederea inițierii unui proces pe cale judecătorească. Având în vedere cele discutate la ședința de la Primăria Satu Mare cu reprezentanții Companiei Naționale cu privire la despăgubirile incorecte ale terenurilor din zona Satu Mare str. Gorunului – Lazuri pentru ,,Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”, mai mulți proprietari păgubiți și-au manifestat intenția de a porni împreună, pe cale judecătorească, o procedură de lămurire a valorii despăgubirilor oferite”, se arată în postarea de pe Facebook a sătmărencei.

6 comentarii

 1. vax albina Răspunde

  Dacă s-ar fi stablit mai multe variante de amplasare a centurii comunicând preţul de expropriere ar fi fost scandal pentru obţinerea traseului.3500 euro /ar intravilan si 20000 euro /ha în extravilan e ceea ce se numeşte preţ mai mult decât mulţumitor.În plus vor avea şi stradă făcută de stat.

 2. Satmarean Răspunde

  Si uite asa se vor judeca ani de zile si dupa ce vor pierde vor treb facute alte studii de fezabilitate… etc . In acest caz ar treb imputate celor care pierd toate aceste cheltuieli plus daune pt intarzierea lucrarilor. Asa se intampla cand nu sunt legi in care daca exista un interes national sa fie un pret corect stabilit (la care a platit si impozit dupa el) si nu de specula si cu asta basta ,ce atata negociere!

 3. Mut de uimire Răspunde

  Cîți de acolo sunt vechii proprietari ?
  Poate că au crezut că vor face ca și pe str. Digului – Dunării…..cumpărăm ieftin vindem foarte scump.

 4. Alex Răspunde

  Asa nu va fi nimic din centura de ocolira…instanta….am astaptat 30de ani, asa urmeaza inca 30…

 5. Unu Răspunde

  Da, iar blocați efectuarea lucrărilor pentru centură şi ne tot plângem că nu avem centură şi e blocat oraşul ăsta şi nu avem autostrăzi în România. Dar cum să avem dacă nişte şmecheri şi escroci vor marea cu sarea pe nişte petice de teren?

 6. GB Răspunde

  Lege în domeniu este
  Și gargara-i de poveste,
  Dacă cei ce o aplică
  Au coloană fără frică.

  Le-aș face șosea cu gard
  Fără acces nu ca să îi ard,
  Ci să le-apăr dreptul sfânt
  La prostie și pământ.

  Bani cu carul de le-ar da
  Pe tonți nu iar sătura,
  Doar iar face mai făloși
  Și la gură mai băloși.

  Să le de-a cât zice legea
  Și de nu sau săturat,
  Marș în epoca de piatră
  Să primeasca ce au sperat.

  Sunt sătul de gică-contra
  Ce se cred nedreptățiți,
  Colcăind gânduri avare
  La punguțe cu arginți.
  “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.