Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Sătmărean, implicat într-un accident în Bistrița. A intrat într-un cap de pod

În această după-amiază, pe raza localității Crainimăt, pe direcția de mers Bistrița-Beclean, un șofer sătmărean a fost implicat într-un accident de circulație. Bărbatul, de 54 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat în șant, lovind un cap de pod.

Șoferul a fost blocat în mașină, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate din vehicul. La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare și unul de terapie intensivă mobilă. Șoferul a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare, informează bistriteanul.ro.

Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile meteo și de trafic. 

Din primele date, în localitatea Crainimăt, la ieșirea spre Bistrița, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din județul Satu Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo și de trafic a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital unde urmează să îi fie prelevate mostre de sânge pentru a stabili dacă bărbatul a consumat alcool”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa Bistrițeanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.