Ultima actualizare: azi, 11:02

Publicitate

Amintiri, emoții și fashion, la seara aniversară PrimaGYM

Aniversarea de 20 de ani a PrimaGYM a fost încărcată de emoție și amintiri. Visul de a realiza o sală de sport care are la bază niște concepte de fitness și well-being ce au rămas constante în timp, a devenit realitate. Evenimentul aniversar s-a desfășurat în seara zilei de marți și a avut parte de momente emoționante pentru Ilyes Ilona și Simona Niste. S-au depănat audienței amintirile, trăirile și totodată frământările momentelor. Serviciile oferite s-au îmbunătățit și actualizat astfel încât, în cei 20 de ani de activitate putem spune că PrimaGYM a rămas fidelă premiselor, talentelor și abilităților membrilor fondatori, dar că, în același timp a evoluat constant reușind să ofere în acest moment antrenamente de nivel mondial.

Primagym a început activitatea în 1992 la Voinţa. Au urmat ani de pregătire și din 1997 a început să se formeze familia PrimaGYM. Evenimentele sportive au fost onorate de prezența unor instructori recunoscuți în domeniul fitness. Shobert Norbert, Borsodi Balazs, Lencses Rita au fost de nenumărate ori la Satu Mare, aducând cele mai noi trenduri ale acelor timpuri.

Tot în acea perioadă s-a înfiripat un alt vis care de atunci a devenit o realitate. S-a înfiinţat prima şcoală de bodyART şi deepWORK pentru instructori în România, altfel spus ”made in Satu Mare”. A fost din ce în ce mai clar drumul ales de PrimaGYM: antrenamente ce reprezintă mai mult decât o simplă mişcare, o dezvoltare personală pentru trup, minte şi suflet.

Cea mai mare realizare noastră de până acum care n-ar fi fost posibilă fără susţinerea dragilor noştrii clienţi, este înfiinţarea primei şcoli de antrenori din România, care a pornit din Satu Mare, şi nu din Bucureşti. Activitatea şcolii s-a răspândit în toată ţara, având în prezent un număr de peste 150 de antrenori, astfel încât munca şi sacrificiile făcute de noi au meritat”, a mărturisit Ilyes Ilona.

Cu această ocazie aniversară, CM – creation de Mode a prezentat colecția ”Body Shapes”, o serie de ținute derivate din vestimentația de sală, designerii Cosmin Mureșan și Sebastian David jucându-se cu ideea de athleisure. A fost o colectie  exclusiv creată pentru aniversarea a 20 de ani de existență, care vorbește despre ceea ce caracterizează cel mai bine conceptul de bodyART: mișcare, forță și senzualitate.

Surpriza momentului de fashion a fost faptul că prezentarea ținutelor a fost realizată de antrenoarele de la PrimaGYM.

Colecția “Body Shapes” a cuprins și câteva elemente-metaforă, a căror mesaje sunt importante pentru cei doi designeri de la CM – creation de mode. Astfel, povestea colecției devine una personală astfel încât nu putea fi prezentată decat într-un mod atipic și îndrăzneț, așa cum CM – creation de mode ne-a obișnuit încă de la lansarea brandului.

Seara aniversară s-a încheiat cu multe zâmbete, șampanie și tort, precum și diplome pentru cei mai vechi și fideli clienți ai PrimaGYM. A fost o dovadă vie că sportul este un liant comunitar, iar prezența numeroasă a confirmat profesionalismul, dăruirea și talentul antrenorilor de la PrimaGYM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.