Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO. Dacă se vrea, se poate. Lidl a asfaltat azi noapte sensul de la Crinul

Muncitorii care se ocupă de amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Crinul trag tare pentru a finaliza cât mai repede lucrarea, iar pentru a intensifica ritmul au rămas toată noaptea pe șantier. 

Imaginile au fost surprinse în această dimineață, în jurul orei 3.00, muncitorii lucrând fără oprire pentru a termina sensul giratoriu, iar magazinul Lidl să poată să-și deschidă porțile fără probleme la data stabilită.

După ultima discuție ce a avut loc între reprezentanții Lidl și Primăria municipiului Satu Mare, s-a ajuns la decizia ca noul magazin să fie inaugurat în data de 25 octombrie.

 

14 comentarii

  1. pâr pâr Răspunde

    normal ca se poate.poate vede si masculică cel cu aia mica si iși cumpara si el o crema pentru potenta .dupa ce o sa-si unga cerebelul pe toate partile o sa constate ca urcarea de pe Zimbrului (6metrii!!!!atat!!!!)pe podul Decebal este impracticabila de aproape jumatate de an.ce zici Dickhead Masculaș pana de Revelion reusesti si tu un numar cu finalizare?

    • ? Răspunde

      Ti-ai luat-o la buci de la el si nu ti-o ajuns de te tot plangi pe-aici de scula mica :-)))).

      • pâr pâr Răspunde

        tu vad ca esti satisfacut iobagule,ce vaselina folosesti?

        • ? Răspunde

          Din aia cu care te speli tu pe dinti, taran prost.

          • pâr pâr

            boule,vad ca esti foarte promt !acum ca ti-a marit salariul trebuie sa fi foarte vigilent pe net.in rest vad ca tot prost ca paru din vie ai ramas!Iobagule, nu confunda Satmarelul cu orasul!Atunci cand te-a fatat măta din goana calului in smarcurile pustei credeai ca noroiul si balega sunt apa si sapun.acum crezi ca pasta de dinti iti trateaza hemoroizii.

        • ? Răspunde

          Cata frustrare, tre sa fii un ratat care-i regulat in cur zilnic sa scrii atatea aberatii, plus ca n-ai nimerit-o.

  2. pâr pâr Răspunde

    cred ca mai mare frustrare decat la tine unde in certificatul de nastere la numele tatului scrie”facut din mana si dus de muste” nu gasesti.cat despre nimerit era greu mă Labiș sa descopar retardatul din tine!

    • ? Răspunde

      Cred ca lucrezi la primarie….oricum esti varza ai demonstrat-o si cu alte ocazii pe “porcarsm”. Cum zice unguru “toata lumea porneste din sine” avand in vedere ca tot la origini faci referire inseamna ca ai niste traume mari, oricum normal nu poti fi.

  3. M Răspunde

    par par, nu ai simtit nimc, e prea mica pentru tine? poate daca o iei in gura o sa fie mai bine.

  4. Satmareanul Răspunde

    Eu mai degraba sunt curios cat o sa tina? … O sa fie sens giratoriu si in primavara sau o sa facem jaloane printre gropi?

  5. parearea mea Răspunde

    1. Am ajuns sa vedem si muncitori care lucrează.
    2. La ce trebuie movila aia de pamant intr-un sens giratoriu???Un sofer trebuie sa aiba vizibilitate cat mai buna si cat mai departe.

    • y Răspunde

      Movila de pământ are destinația ca cercopitecu cu beemweu să ocolească. Altfel te trezești cu el pe parbriz sau în portieră.

    • Norick Răspunde

      Se pare ca habar nu ai cum arata un sens giratoriu “tip EU”. Si din pacate sansele sa stii regulile de circulatie sunt minime… Recupereaza te rog cu ce ai ramas in urma, nu as dori sa citesc despre tine intr-un articol de alt gen… :-)))
      @y : in loc de flori ar trebui montate perne umplute cu pene de gasca – sa nu doare prea tare… :-))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.