Ultima actualizare: azi, 16:08

 

Locale

Daniel Buda, declarații dure la adresa cuplului Dragnea-Tudose! ,,Calcă în picioare interesele românilor”

Europarlamentarul Daniel Buda a emis un comunicat de presă în care critică dur acțiunile Guvernului și pune la zid cuplul Tudose-Dragnea, spunând că este indiferent, iresponsabil și deloc interesat de sănătatea românilor.

,,În timp ce nu mai puțin de patru premieri din Cehia, Ungaria, Polonia și Slovacia s-au reunit cu reprezentanții Comisiei Europene la Bratislava și au subliniat încă o dată, pe aceeași voce, faptul că nu doresc pe piețele lor produse alimentare de o calitate mai slabă decât cele comercializate în Vest, cuplul Dragnea-Tudose a tratat această întâlnire cu indiferență și la limita iresponsabilității, refuzând să participe cel puțin la nivel de ministru la dezbaterea de o importanță crucială pentru sănătatea românilor. Dincolo de faptul că încearcă să stăpânească convulsiile și spasmele unui partid care este incapabil să gestioneze în mod corect un capital electoral profund nemeritat, aceștia calcă în picioare interesele romanilor în fiecare zi printr-un comportament care îi plasează ușor dincolo de simpla responsabilitate politică.

Dublul standard, mai ales alimentar, este o problemă recunoscută de la tribuna Parlamentului European de către președintele CE, domnul Jean Claude Juncker și de Comisarul European pentru Justiție, doamna Vera Jourova. Însă acest cuplu Dragnea -Tudose, desprins parcă din nuvela satirică a lui Liviu Rebreanu “Proștii”, își dau seama mereu mult prea târziu, la fel ca celebrele personaje din nuvela de mai sus, că trenul plecase pentru România și ratează oportunitate după oportunitate de a ne face auziți și respectați în Europa.

Din păcate, nu doar electoratul votant al PSD față de care azi, după acest eveniment, nu pot să spun că am un profund respect, este cel care suferă din cauza acestei incoerențe guvernamentale, ci o țară întreagă riscă să devină încă o dată un poligon de încercarea și, în plus, groapa de gunoi a Europei cu consecințe incomensurabile asupra sănătății și economiei românilor. Pe votanții PSD și pe cei care au stat acasă la alegeri, i-aș întreba dacă sunt mulțumiți de faptul că de mâine vor fi cobaii Europei grație celor pe care i-au votat sau i-au ignorat?!”, se arată în comunicatul de presă emis de europarlamentarul Daniel Buda.

Sursa – Comunicat de presă europarlamentar Daniel Buda

2 comentarii

  1. pcr Răspunde

    jos cu ei ,eu nu am nimic cu psd,dar ,o fi si oameni ,ok,dar actuali care incearca sasi bata joc de tara asta nu merita sa stea in fruntea tarii !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.