Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Erhard suferă de o boală rară la coloană și are nevoie de operație. Să-l ajutăm împreună!

Erhard este un băiețel de 12 ani. La vârsta de 5 ani a fost diagnosticat cu sindromul Asperger, o tulburare din spectrul autist. În urma cu 3 ani, a apărut scolioza. Pe atunci scolioza avea 23 de grade. Au urmat ședințe de înot, kinetoterapie, gimnastica medicinala, corset. Camera lui a fost dotată cu spalier și pat special. Degeaba. Scolioza s-a agravat. A ajuns la peste 70 de grade și prezintă 3 curburi. La București i-au descoperit și scifoza. Singura șansă este o operație complexă pe coloană care durează intre 9 și 12 ore.

Metoda de intervenție folosită la spitalul privat din București este de ultimă generație și este folosita doar în spitalele private din Europa. Va fi operat cu ajutorul unui robot. Costurile intervenției sunt de 15.000 euro, dar o fundație din Elveția va deconta prețul dispozitivului care urmează sa fie montate pe coloana. Acesta costă 4000 de euro. Dispozitivul respectiv și acest tip de procedura nu sunt decontate de CAS.

Costul operației este de 11000 de euro, echivalentul a 49700 ron, la care se mai adaugă cheltuieli pre și post operatorii.

Pentru cei ce vor să-l ajute pe Erhard să se facă bine, pot vira sau depune sumele în conturile deschise pe numele Enciu Edita Carmen.

RO27BRDE310SV63768873100 – lei si RO23BRDE310SV63768953100-Eur;

BRD Kaufland e deschis zilnic, în intervalul orar 8.00 – 20.00! Pentru plăți din străinătate, aveți nevoie de codul SWIFT: BRDEROBU! Erhard trebuie să se facă bine!

3 comentarii

  1. ion de la raion Răspunde

    scolioza nu este o boala rara. o au 50% dintre copii si se agraveaza numai cind nu e tratata la timp

    • Mirel Răspunde

      Dacă afli la 5 ani că e problemă la coloană, cand ar trebui să tratezi la timp acest lucru? Domnule ion de la raion…. În burtă la mămică? Să fim seriosi.

  2. justin Răspunde

    asa se intampla intr-o tara “democrata v/estica”, in special rom-anica, amaratii ajuta pe amarati in timp ce cei de la conducere isi umplu buzunarele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.