Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

FOTO. A găsit trei pisici aruncate la gunoi. Nu merită să moară!

Un tânăr din Satu Mare  a găsit trei pui de pisică aruncaţi într-o pubelă din Satu Mare. El ne-a transmis fotografiile, apelând în acelaşi timp la sătmărenii care ar putea să-i ofere o mână de ajutor.

“E vorba de 3 pui de pisica, nou nascuti, gasiti intr-o pubela din SATU MARE! M-as bucura sa gasim o pisica adoptiva care sa ii alapteze. Eu ma straduiesc sa ii hranesc cu seringa, cu lapte de vaca, asta fiind tot ce am la ora asta. Va rog mult…nu merita sa moara! Multumesc! Va rog sa ma ajutati cu un share!”, ne-a scris Vlad Mulcuţan Chiş.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

6 comentarii

  1. O pisica si-un pisic Răspunde

    Mesaj de sustinere din partea lui Donald Trump pentru cele trei pisicutze, în rest oamenii fara adapost nu conteaza, fi si tu Portal penibililor, PS . sa nu creada cineva ca nu iubesc animalele, am la curte 2 cîini si o pisica, da intrati in ridicol cu astfel de articole.

    • ? Răspunde

      Ești cu mult mai prost decât câinii si pisica ta! De fapt ești boul boilor!Ce poate fi mai ridicol decât cruzimea ?Doar prostia si ignoranta!Sa arunci la gunoi niște vietăți oricare ar fi ele ,e un lucru banal,cotidian chiar ,intr-o societate plină de cretini toți pioși unu si una ,lingătoari de moaște si iubitori de asistați.
      PS.Bravo Vlad!

  2. timea Răspunde

    Asta care o gasit pisicile trebuie facut de urgenta cetatean de onoare al Satmarului, asa erou se naste odata la 590 ani, comunitatea pisicilor rasufla usurata cu asa erou în urbea noastra

  3. Jan Răspunde

    Mai “o pisica si-un pisic”, aveam intentia sa zic ce om fara suflet esti. Cred ca era prea elegant. De fapt esti un rahat, ca gunoiul ar fi injosit daca te-as compara cu el !

  4. titu msaors Răspunde

    Felicitari Portal, în loc sa faceti anchete cu , marii corupti din Sm voi dati stiri cu pisici, catelusi ratuste si porumbei, brava brava brava , sa nu se înteleaga ca am ceva cu domnul care a gasit pisicile , felicitarile mele, dar sa ajunga stire este prea mult, parerea mea

  5. GO Răspunde

    Vlad, sa le dai lapte de capra, nu de vaca.Pisicile nu poate digera laptele de vaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.