Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. LIDL trage tare. În disperare, se poate lucra şi noaptea

LIDL trage tare. A pus biciul pe muncitori. Mai multe imagini cu utilaje la muncă au fost surprinse în această seară la intersecţia de la Crinul. Toate acestea după ce primarul Kereskenyi Gabor a declarat că nu le eliberează autorizaţie de construire până când nu termină lucrările la sensul giratoriu. Între timp, oficialii de la LIDL au anunţat că deschid magazinul joi, 12 octombrie.

Dacă fac acest lucru fără să deţină autorizaţia de funcţionare, reprezentanţii LIDL riscă să fie amendaţi. Dar, se pare că îşi permit să fie sancţionaţi deoarece câştigul este mult mai mare.

Deşi lucrările de la sensul giratoriu trebuiau să fie finalizate până la începerea şcolii, acestea nu sunt finalizate. Se estimează că sensul giratoriu va fi finalizat doar sre finalul lunii.

Sămărenii care au domiciliul în blocurile învecinate au primit în poştă scrisori de la LIDL în care reprezentanţii îşi cer scuze faţă de disconfortul creat, dar îi şi anunţă că produsele, atât cele nealimentare cât şi cele alimentare, vor avea o reducere de 20%.

“Din 12 octombrie, deschidem uşile noului nostru magazin de pe Bulevardul Lalelei nr.2, unde vă aşteptăm în fiecare zi cu o varietate largă de produse de calitate, la cel mai bun preţ. Pentru a sărbători deschiderea noului magazin LIDL din oraş, în ziua inaugurării acestuia, v-am pregătit reduceri de peste 20% la articolele nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele”, a transmis echipa LIDL.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe şi cum se va desfăşura traficul rutier în zonă.

FOTO: Facebook

6 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Voi astia de la portal sunteți incredibili. Aproape orice articol scris de voi denaturează crunt realitatea. Ori nu știți sa citiți ori nu intelegeți ceea ce citiți, ori manipulați ori e altceva …. De exemplu atât in cuprinsul acestui articol cat si in articolul in care anunțați deschiderea magazinului lăsați să se înțeleagă că vor fi reduceri de peste 20% la toate articolele nealimentare și alimentare. În timp ce pliantul celor de la Lidl anunță “reduceri de peste 20% la ARTICOLE nealimentare, dar şi la cele alimentare” . Așadar, doar la UNELE articole, nu la TOATE articolele.

    • Norick Răspunde

      Vrei sa dea in faliment deja i prima zi?? Chestia cu 20% reducere este doar un “vicc” (banc) pentru atragerea pensionarilor… ☺️ ? ?
      @y: bocsi’, csak poénkodok… ☺️

  2. Cristi Răspunde

    Cât adaus comercial are dacă își permite 20% discont ?

  3. y Răspunde

    @Norick. Are Lidl o grămadă de magazine prin lume. Asta din reclamă poate să scadă și cu 50% prețul pentru o săptămână până atrage oamenii acolo. Și să-i facă ciudă popii că sunt mai mulți în magazin decât la biserică.

  4. Aaaa Răspunde

    40 min.varianta sanatati sa ajungi la pod sa crape cu sensul lu cristos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.