Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Motociclist în stare gravă după ce a fost lovit violent de o mașină

Accidentele se țin în lanț în municipiul Satu Mare! Un motociclist ase află în stare gravă după ce a fost izbit violent de o mașină. Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00, pe bulevardul Transilvania.

Din primele informații, furnizate de o cititoare Portal SM, martor al accidentului, reiese că un autoturism marca BMW a ieșit de pe strada Martirilor Deportați pe bulevardul Transilvania, fără să se asigure și a lovit din plin un motociclist care circula regulamentar.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj SMURD care a transportat victima la Unitatea de Primire Urgențe.

9 comentarii

  1. Ruzsa Sándor Răspunde

    Gunoaie inmatriculate fara taxa, trafic infernal, accidente si victime.
    Asta a fost candva BMW, acuma e o epava…si absolut toate masiniile dupa varsta de 12 _14 ani.
    Bicileta copilului valoreaza mai mult decat acest gunoi “BMW”.
    La fier vechi cu ele

  2. Pop Ioan Răspunde

    Si motociclistul avea 50Km/h?Poate ca soferul pina ce s-a asigurat,motociclistul a ajuns de la Primarie pina la locul accidentului.

  3. x-y-z Răspunde

    Mergea omul cu jafu de BMW cu 80 la oră liniștit și deodată zbang s-a înfipt în el un motociclist care mergea cu 90 la oră. Sau invers. Eu nu descriu faptele exacte că nu le știu, nu am fost acolo, dar asta se întâmplă în orașul ăsta. Toți sunt zmei la volan iar Codul rutier e ceva facultativ. Dacă s-ar ține cont de conduita preventivă 90% din accidente n-ar mai avea loc.

  4. Gogu Steriade Răspunde

    Indivizii cu motocicletele apar de unde nu te-astepti !!Se strecoara cu viteza printre masini ca nalucile !!Sa fie interzisi in oras,sa zburde cu kkturile lor de motociclete pe autostrazi sau pe DN-uri,acolo unde cat de cat soferii ii pot observa !! Zilnic pe str.Lucian Blaga niste ”viteji” tureaza la maxim niste rahaturi de harburi, unde pe langa viteza mare mai fac si un zgomot de avion in picaj !!

    • Arsenie Boka Răspunde

      Mos Gogu, ultimii 100 de ani ne-au adus niste schimbari, am renuntat la carul cu boi si la opinca dar unii nazdravani nemilostivi,huligani, incaleca scormonelile diavolului si rabucnesc la stanga si la dreapta printre bem-enveuri si mertedusuri conduse de preaslavitii nostri popi.Sa fie toti ai dracului.

  5. Mirel Răspunde

    Zilele trecute am fost depăsit pe partea dreaptă de unul cu motocicleta aceasta si avea cel puțin 80 km chiar in fața Primariei Satu Mare

    • Arsenie Boka Răspunde

      Mirel, capul sus, nu fi trist. Ai fost depasit chiar pe partea dreapta de o motocicleta si de cateva biciclete. Macar ai demnitate, oamenii drepti merg incet,cu demnitate, ei au bani, de ce sa se mai grabeasca ?

  6. Tudor Răspunde

    Toți retardații vor sa aibă “mașină”. Rad nemții și cu curu de noi pt că le cumpărăm toate rablele, probabil chiar la intrarea de la fier vechi. Nu o dată am văzut la benzinărie cum alimentează posesorii de BMW ( peste 15 ani ) de 38, 50 sau 30 de lei. Vai de capu’ vostru !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.