Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Pista de biciclete, în linie dreaptă. Evoluția lucrărilor

Lucrările la pista de biciclete situată pe străzile Barițiu și Gorunului înaintează pe zi ce trece, vremea bună venind în sprijinul muncitorilor care vor putea să termine proiectul în timp util.

Execuția pistei de biciclete situată pe tronsonul Str. Barițiu – Str. Gorunului – Aquapark se află în linie dreaptă. Profitând de vremea bună, constructorul înaintează lucrările conform graficului stabilit. În cadrul lucrărilor, pe o lungime de 3 km, în afară de înființarea pistei de bicicliști se vor amenaja trotuarele și spațiile verzi.

Valoarea lucrării este de 1,6 milioane lei lei, sumă ce provine integral din bugetul local. Termenul de execuție este de 9 luni.

Sursa – Primăria Satu Mare

5 comentarii

  1. justin Răspunde

    lucrare asa ca pe la noi, cinci insi se uita la o gura de canal….

  2. un cetatean Răspunde

    totusi prea aproape de drumul plin de tiruri (camioane). Poate nu ar strica un gard intre pista si drum.

  3. Jan Răspunde

    Pista asta ar trebui legata cu cea de pe malul Somesului, asa pentru continuitate.
    Apoi legatura cu alte cai de circulatie ar trebui facuta cu plan inclinat nu cu treapta asa cum s-a facut pe drumul Careiului.
    . Chiar nu stiu cine nu judeca asta, proiectantul sau executantul dar este de-a dreptul o timpenie sa faci intrarea/iesirea de pe pista cu treapta.
    Aude cineva de la primarie ?!

    • Ardiles Răspunde

      Din pacate nivelul educatiei in trafic a romanului este sub limita fie el sofer biciclist sau pieton.Cine a gandit pista de biciclete cu o asa zisa treapta de 2 3 cm foarte bine a facut dupa parerea mea… occidentalii ca tine nu vor trece ca voda prin loboda cu bicicleta ca sa fie luat pe vreo capota….se va opri se va asigura si apoi va trece si asa vor fi evitate accidentele.
      Numa’ bine!

  4. satmarean Răspunde

    Vrem cât mai multe piste pentru biciclete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.