Ultima actualizare: azi, 21:02
Locale

FOTO. Tora a dat din nou lovitura. Contrabandişti prinşi la Halmeu

Inspectorii vamali din cadrul Biroul Vamal de Frontieră Halmeu, ajutați de TORA câinele specializat antitabac au identificat ascunse în lada de scule a remorcii automarfarului Scania, înmatriculat în Serbia, cantitatea de 1940 cartușe ţigarete diverse mărci de provenienţă ucraineană. TORA, câinele antitabac a detectat mirosul specific la controlul vamal al automarfarului. 
Conducătorul auto, un cetăţean sârb, a fost sancţionat, sâmbătă, cu amendă contravenţională de 10 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării, iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii.
În acceași zi, inspectorii vamali, au descoperit ascunse şi nedeclarate în rezervorul autoturismului marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 23 de ani, cantitatea de 990 cartușe ţigarete marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.
Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.
Luni 02 octombrie .într-un autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 53 de ani inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate în locaşuri special amenajate (în rezervor, în podea, în spatele bării de protecţie, în bord) ale autoturismului cantitatea de 4780 cartușe ţigarete marca Jin Ling, de provenienţă ucraineană.
Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 10 000 lei, ţigaretele şi autoturismul au fost reţinute în vederea confiscării.

4 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Ar mai trebui câțiva câini ca şi Tora în toate punctele de frontieră. Prea multe țigări de contrabandă sunt în oraşul ăsta. Veniți în 14 Mai, P-ța Pelişor, P-ța Someş, e plin, plin cu țigări de contrabandă. Chiar autoritățile nu văd aceste lucruri, nu interesează pe nimeni, se vând într-o veselie.

  2. Omu Răspunde

    Haideti cu el si in Pta Somes fiindca oameni legii nu sunt in stare sa faca ordine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O singură firmă din Satu Mare a ales splitarea TVA

Numai 175 de firme au adoptat sistemul de plată defalcată a TVA, până pe 2 octombrie, adică aproximativ 0,014% din...

Închide